Şahıs Firması İçin Youtube Vergilendirmesi?

hayırlısı be gülüm

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar,
Tekrar youtube'a başlayacağım. Şahıs firmam var. Yüksek kesinti olmaması, yeni yasadan yararlanabilmem için ne yapmam gerekiyor.
Teşekkürler..

Selamlar arkadaşlar,
Tekrar youtube'a başlayacağım. Şahıs firmam var. Yüksek kesinti olmaması, yeni yasadan yararlanabilmem için ne yapmam gerekiyor.
Teşekkürler..

bağlı bulunduğunuz vergi dairesinden veya İnteraktif vergi dairesi üzerinden İstisna belgesi başvurusu yapıyorsunuz. İstisna belgesi çıkınca paranın yatacağı bankaya (Ben ziraat ve iş bankasından açtım) istisna belgesini ibraz edip içerik üretici hesabı açtırıyorsunuz (İş bankasında bu dijital işim hesabı) Açtırdığınız hesabın iban bilgilerini yine bağlı bulunduğunuz vergi dairesine veya İnteraktif vergi dairesi üzerinden kaydını yaptırıyorsunuz. Sonrasında yıllık 880K tlye kadar %15 vergi kesintisini bankalar otomatik yapıyor.

bağlı bulunduğunuz vergi dairesinden veya İnteraktif vergi dairesi üzerinden İstisna belgesi başvurusu yapıyorsunuz. İstisna belgesi çıkınca paranın yatacağı bankaya (Ben ziraat ve iş bankasından açtım) istisna belgesini ibraz edip içerik üretici hesabı açtırıyorsunuz (İş bankasında bu dijital işim hesabı) Açtırdığınız hesabın iban bilgilerini yine bağlı bulunduğunuz vergi dairesine veya İnteraktif vergi dairesi üzerinden kaydını yaptırıyorsunuz. Sonrasında yıllık 880K tlye kadar %15 vergi kesintisini bankalar otomatik yapıyor.

Bağkur?

Şahıs firmanızı kapatmadığınız takdirde zaten bağkur ödemeye devam edeceksiniz şayet kapatıp bu sisteme geçeyim derseniz yine bağkur ödeyeceksiniz :D her halükarda bağkur ödeniyor hocam, herhangi bir yerde sigortalı çalışıyorsanız ya da emekli iseniz ancak bu durumlarda bağkur çıkmıyor. Onun dışında ne yazık ki bağkurdan kaçış yok. Forumda birçok konuda bundan dert yandık umarım ilerde buna da çözüm bulunur

Şahıs firmanızı kapatmadığınız takdirde zaten bağkur ödemeye devam edeceksiniz şayet kapatıp bu sisteme geçeyim derseniz yine bağkur ödeyeceksiniz :D her halükarda bağkur ödeniyor hocam, herhangi bir yerde sigortalı çalışıyorsanız ya da emekli iseniz ancak bu durumlarda bağkur çıkmıyor. Onun dışında ne yazık ki bağkurdan kaçış yok. Forumda birçok konuda bundan dert yandık umarım ilerde buna da çözüm bulunur

Kazançlar benim değil eşimin ama ben çalışıyorum + emekliyim. O halde adsense'den ödemeyi üzerime alırsam bağkur çıkmayacak doğru mu anladım?

Kazançlar benim değil eşimin ama ben çalışıyorum + emekliyim. O halde adsense'den ödemeyi üzerime alırsam bağkur çıkmayacak doğru mu anladım?

''' herhangi bir yerde sigortalı çalışıyorsanız ya da emekli iseniz ancak bu durumlarda bağkur çıkmıyor.''' Bu cümlede de belirttiğim gibi bağkur çıkmıyor. Forumlarda youtube'da bu konu üzerine konuşulan konularda videolarda hep anlatılan bu oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri