Sahte Beğeni ve Abonenin Kanala Bir Zararı Olur mu?

Bertan

Kayıtlı Üye
Bunların bi işe yaramayacağını biliyorum getiri açısından.
Ama en azından kanala bakanın aa şu kadar kişi takip etmiş bi keramet vardır demesi açısından bu tarz birşey yapmayı düşündüm.Bir zararı olur mu?

Olmaz. Sözde olur ama sonuçta Türkiye'de yt bile yasaktı şimdi öyle mi bilmiyorum bölgeyi bile ABD yapıyorduk. Kontrol olsa ilk oradan giderdi ) Kontrol olacaksa yasak tabi olmayacaksa sorun yok. Ben video yüklenmemiş kanala 1000lerce abone çektim. Yararı oldu mu ? Olmadı tabi :) Video yüklerdim yine aynı 5-10 kişi izlemezdi. Kimse kullandığı kanaldan takip etmiyor zaten seni.

Olmaz. Sözde olur ama sonuçta Türkiye'de yt bile yasaktı şimdi öyle mi bilmiyorum bölgeyi bile ABD yapıyorduk. Kontrol olsa ilk oradan giderdi ) Kontrol olacaksa yasak tabi olmayacaksa sorun yok. Ben video yüklenmemiş kanala 1000lerce abone çektim. Yararı oldu mu ? Olmadı tabi :) Video yüklerdim yine aynı 5-10 kişi izlemezdi. Kimse kullandığı kanaldan takip etmiyor zaten seni.

ya ben izleme paylaşım açısından bi getiri beklemiyorum zaten beklentim sadece kanalın abone sayısının çok gözükmesi ve insanların beğenme isteğine az da olsa katkı sağlaması.yorumunuz için teşekkürler :)

bende senle aynı düşünüyordum,denedim bi kanalımda ve azçok bi faydası oldu gibi geliyor bana.belkide psikolojiktir :) ama söyledigin bana mantıklı geliyor yani insanlar takipcisi olmayan kanala bakınca kanalda iş yok diyor,takipci ne kadar çoksa bu kanalda bişey varki takip ediyorlar diyip kanala daha iyi bi gözle bakıyor.ama boş bi kanala binlerce takipci çekersen işine yaramaz tabi o ayrı :)

bende senle aynı düşünüyordum,denedim bi kanalımda ve azçok bi faydası oldu gibi geliyor bana.belkide psikolojiktir :) ama söyledigin bana mantıklı geliyor yani insanlar takipcisi olmayan kanala bakınca kanalda iş yok diyor,takipci ne kadar çoksa bu kanalda bişey varki takip ediyorlar diyip kanala daha iyi bi gözle bakıyor.ama boş bi kanala binlerce takipci çekersen işine yaramaz tabi o ayrı :)

psikolojik değildir ya bence etkisi olmuştur illaki :) mesela 100k falan takipçisi olan bi kanal görünce ben illaki girip bakıyorum milletin bi bildiği var demekki bu kadar abone olmuş tarzında düşünüyorum.benim gibi düşünen bi çok insan da vardır elbette :) Bu arada hocam sahte takipçiler için nereyi kullandınız ? Addmefast denedim abone geliyor gibi gözükmesine karşın kanalda bi artış göremedim?

etkisi oluyor bence. bir kanalımda 200 takipçi çekmiştim addmefastten. videoların izlenmesinde ufak da olsa bir artık oldu. he eklemesem nasıl olurdu gibi bir seçenek yok tabi de oldu gibi geliyor bana :)

psikolojik değildir ya bence etkisi olmuştur illaki :) mesela 100k falan takipçisi olan bi kanal görünce ben illaki girip bakıyorum milletin bi bildiği var demekki bu kadar abone olmuş tarzında düşünüyorum.benim gibi düşünen bi çok insan da vardır elbette :) Bu arada hocam sahte takipçiler için nereyi kullandınız ? Addmefast denedim abone geliyor gibi gözükmesine karşın kanalda bi artış göremedim?

aklıma gelirse kullanıyorum,pekde üzerine düştügüm bişey degil ama böyle bişey gerek olursa kullandıgım tek yer fiverr.her zaman da aynı satıcıdan alırım,adam sadece takipci degil paket halinde satıyor...

not : sonradan aklıma geldi,clickbank satışları için youtube a video yükledigimde BigBuddy den izlenim satın alırım ve çok faydasını gördüm.abone filan kasıyormu filan hatırlamıyorum ama bu sektörde adını en çok duyuran adamlardan birisi kendisi.demek ki işini iyi yapıyor diye bende gerektiginde ondan izlenim alıyorum.bi ara bakayım,abone satıyorsa gerektiginde ondan alayım :)

Kendi alt kanallarım ile 20 tane abone yapıyorum ilk başta gerisi otomatik geliyor.

Sahte olan hiç bir şeyin faydası olacağını düşünmüyorum. Hiç böyle bir işede girmedim. Ama belki dediğin gibi insanların beğenisi açısından belki yararı olur..

Sahte olan hiç bir şeyin faydası olacağını düşünmüyorum. Hiç böyle bir işede girmedim. Ama belki dediğin gibi insanların beğenisi açısından belki yararı olur..

para kazanma açısından faydası olacagını bende sanmıyorum.öyle bişey olsa adamlar bu hizmeti verecegin kendisi satar,çok daha fazlasını kazanır zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri