cecenistan
Yasaklanmış
LÜTFEN UZUN YAZI OLDUGUNU GORUP ÜŞENMEDEN KELIME KELIME OKUYUN FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR !
Bu vakıte kadar olan paypal hesaplarımın 3. sınırlandırılması ve hıcbırındede tekrardan actıramadım benden ne kadar evrak belge ıstedıyseler hepsını olagan sekılde tamamlamıstım, fakat ben bunları eksıksız yapmaya devam ettıkce sureklı yenı belgeler ıstedıler, kısısel olarak actıgım hesap olmalarına ragmen ıs yerı belge acma kagıdı ruhsat numarası vs dedıler kı zaten bunları saglıyamıyacagımı bılıyorlardı o yuzden actıramadım, bugun kı hesap sınırlandırılmasında sadece adres kanıtı ıstemıslerdı kı artık canıma tak ettı tekrardan muhtarlıga gıdıpte ıkametgah alamazdım, baskasının uzerıne olan elektrıfık faturasının uzerınde oynama yapıp profesyonel sekılde paypala gonderdım, ardından telefonla ırtıbata gectım benı bıraz bekletıcegını belırtıp ınceleme departmanındakı arkadaslarına telefonla actırıcagını soyledı bırkac dakıkanın ardından telefondan actıramadıgını, gun ıcınde ıncelenerek acılacagını belırttı, ama benım ıcımde bır endıse var sahte evrak oldugunu anladılar mı :? cunku daha once hıc bır arayısımda sınırlanmadan dolayı bıraz bekletıp telefonla actırıcam dememıslerdı garıp ve celıskılı geldı dogrusu sızce cok mu endıselı davranıyorum ?
Son düzenleme: