cecenistan
Yasaklanmış
Öperler hocam sahte olduğu çıkarsa mahkemeye verilirsen bide vay başına geleceklerden.
Icımı karartıyorsunu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öperler hocam sahte olduğu çıkarsa mahkemeye verilirsen bide vay başına geleceklerden.
Goze carpıcak kadar bır para degıldı hocam ınan bana, banka hesabına cekmıstım parayı 3 parca halınde farklı gunlerde onaylanmamıstı hıcbırıde, dun baktıgımda ise ıkısı onaylanmıstı, bır cekım kalmıstı gerıye onada bakmak ıcın gırdıgımde onu ıptal edıp paypalıma tekrardan gondermısler sankı kullanabılecekmısım gıbıama tamamlanan banka cekımlerımde olan paralar yatarmı hesabıma, onların ıadesı bana gerceklesmemıs ?
hiç bilgim yok açıkçası hocam. senin önceki mahkeme sebebi yine bu işlerle mi alakalıydı
bir şey olmaz sonuçta alabileçeğin evrakı kolay yoldan elde etmişsin dolandırıçılığa girmez
Dostum resmi evrakta sahtecilik daha çok kamu kurumlarına karşı yapılınca başa dert oluyor..Özel sektörde ki uluslararası bir e-bankacılıktan söz ediyoruz, sanmıyorum bunun peşine düşeceklerini..Ancak düşerlerse sıkıntı olur..Ayrıca şuan içinde bulunduğun kovuşturmanın konusu ne bilmiyorum ancak bu hatanın mahkemeye yansıması imkansıza yakın..
böyle konuları genele paylaşmak iyi değil zaten gerekeni yapmışsın buralrdapaypalcılarda olabilir
hayır hocam, muhtarlıga gıdıp ıkametgah evrakı alsam yeterlıydı ama onu yapmadım evde bulunan elektrık faturasının uzerınde oynama yaptım benım uzerıme kayıtlı degıl sadece ad kısmını degıstırdım hepsı bu
ülkede paypalı destekleyecek yasanın oldugunu sanmıyorum en fazla hesabına ulaştırmazlar.
paypal dan planlarını yapamayacaksın işte,uzatmanın anlamı yok artık.o kadar alış veriş bir yerde göze batıyor![]()
hocam hiçbirşey olmaz , ararlarsa ben başka fatura atıyordum bunu kuzenim atmış dersin,hiçbirzaman attığın belgeyi kabul etme ben başkasını atmıştım de
ailenden birinemi ait öyle ise durumu anlatırsın sorun çıkmaz fakat tanımadığın bir kişi ise sorun çıkar ama içini ferah tut paypal bu gibi durumlarda dolandırıcılık yüzünden dava açmaz
Geçmiş olsun;
Öncelikle elektrik faturası resmi evrak değildir, üzerindeki isim ve adres iletişim amaçlı yazılmaktadır, imzayla elden falan teslim edilmez.
Keşke gidip bi ikametgah alsaydın uğraşmasaydın. Neyse en fazla sahte olduğunu anlarlar hesabına bloke koyarlar. Belge de yanlışlık var tekrar yollayın derler. Bu olay devlete intikal ederse, ki etmez, maliye sana oradaki parana göre vergi cezası yollar.
Ki bunlar da abartı, dediğim gibi en fazla hesabın bloke yer.
inşaallah hocam dedıgınız uzere olur, guzel bır yazı yazmıssınız tesekkur edıyorum ve dıger tum arkadaslarada![]()
İnşallah bir sorun çıkmaz,ama yeri geldiginde müslümanlık ve din konusunda kimseye pabuç bırakmıyorsun en büyük günahlardan olan sahteciligi yaparken hiç oralı olmuyorsunuz biraz düşünün bunları...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.