Sahte Telif Atan Yasin Çakmak Burdamı ?

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 4 Gündür sahte telif atıyor bu adam bıktım artık bıraksın millet bıraksında ekmek paramızla oynamasın herkes kendi kısmetine kardeşim ayıp değilmi kesin bu foruma üyesindir ve bu yazıyı görüyorsan Allah yukarda Hakkımı helal etmiyorum sana bunun acısını Allah sana gösterir kardeşim bir kişinin kazançına gözmü diktin bırakda kazanalım

[email protected]

Davacı ILS
Davacı E-postası: [email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma Dugun Dernek - Movie

Not: Google'ye Yasin Çakmak diye arartırsanız bazı arkadaşlarımızda şikayetçi

böylelerine güzelce bir ders vermek gerekir.
elimdeki awe kanallarını gözden çıkarınca hepsine çakacam sahte telifi ..
ne demekmiş görsünler o zaman :)

böylelerine güzelce bir ders vermek gerekir.
elimdeki awe kanallarını gözden çıkarınca hepsine çakacam sahte telifi ..
ne demekmiş görsünler o zaman :)

kardeşim olgun insanları kimse kimseye sahte telif atmasın gerçekden bu işten ciddi kazanç sağlayan arkadaşlarımız var bunları yapanlar şeref yoksunudr başka bir şeryi yok karaktersiz insanlar bir insanın ekmeğiyle oynayan insana insan denmez hayvan denir

aynen...acun,kanal d,eeşleşenlerle mi uğraşacağız yoksa bu sahte teliflerle mi?
hadi onların bir yerde hakkı da bu şeref yoksunları sinir ediyor.benim de yediğim teliflerin %75 i sahte çıkıyor..

aynen...acun,kanal d,eeşleşenlerle mi uğraşacağız yoksa bu sahte teliflerle mi?
hadi onların bir yerde hakkı da bu şeref yoksunları sinir ediyor.benim de yediğim teliflerin %75 i sahte çıkıyor..

kardeşim acun kanal d eşleşen dünya geneli gelse eyvallah derim zoruma gelmez çünki resmi kişiler telif atıyor fln filan ama bu sahte telif evlat acısı gibi zoruma gidiyor kafayı yemek üzereyim karşı bildirim gönderdim böyle şerefizler yüzünden youtube işinden soğudum arkadaş ya

Banada bugün şeref yoksunu biri telif gönderdi, Sağdan solan videoları yüklemiş ve sanki kendisininmiş gibi telif atıyor. Elin gavuru dediğimiz adamlar bizimkilerden daha insaflı, ne çekiyorsak kendi milletimizden çekiyoruz arkadaş en çokta bu koyuyor.

şöyle bir şey olabiliyormu mesela benim orjinal yaptığım bir animasyon var diyelim videonun içinde logom felan var şimdi bu adam benden sonra benim kanalımdan yükleyip bana telif atabilirmi?

bu herif hala devam ediyormu :) karşı bildirim atın

ilspro gerçek kardeşim.Türk yapımcılar bunlara veriyor bunlarda telifi atıyor artık yeni filmleri yüklemeniz imkansız.ILS'ye bulaşmayın.

bu şahısdan telif yiyen arkadaşlar, Videoların içeriği nedir?

dizi film vs. ise ayrıntılı yazarsanız neye dayanarak yolladığını az çok çözebiliriz.

kanı bozuk ******** bunlar adam gece gündüz demiyor ugrasıyor bunun gibi piçler yüzünden kanallar kapatılıyor. Ayıp lan ayıp..

Hocam bu mail adresine milyonlarca karşı bildirim gönderdik, hiç biri sonuç bulmadığına göre gerçekten gerçek kişi olabilir bu hesap, çok uğraşmamak gerek..

düğün dernek filmi atmıştım herkese yolluyor bu telifi

bkm film yayın haklarını almış sanırım alttaki firma. gerçek telif olabilir.
alttaki firmaların videolarını atıyorsanız telif gerçek demekki. Ama sıradan amatör videolarada aynı kişi telif atıyorsa sahtedir.

vnbuu.gif

ILS | International Licensing Service

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri