Sahte Telif C0nd3mn

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
sahtede olsa etmicem itiraz ben sallayın beyler bir kanalıma telif mi bastı yerine 2 tane koyarım artık bu mantıkla çalışıyorum telifçiler bir vuruyorsa ben 2 vuruyorum sizede tavsiye ederim

sahtede olsa etmicem itiraz ben sallayın beyler bir kanalıma telif mi bastı yerine 2 tane koyarım artık bu mantıkla çalışıyorum telifçiler bir vuruyorsa ben 2 vuruyorum sizede tavsiye ederim

Bir kanalın oturması 2 ayı buluyor hocam 1 kanal kapandımı 2 tane açsan bile izlenim alıp almayacağı belirsiz :(

Yeni moda kanalını kopyalayıp flaglamak oldu.4 kanal gümledi dün.Allah cezalarını verir umarım.Başkasının ekmeğine göz diken şeref yoksunları.

Şimdi telif yedim bu kişiden iyide kazanıyordu kanal sağlam sövdüm bakalım.Karşı bildirim atıyorum sonucunu yazarım

Bu çocugun kanlları veya maili neden patlamıyor anlamadım. herkes karşı bildirimde bulunmuş oysa

16 videoma telif atmış ********.Karşı bildirimde ne kadar karakter izni varsa sövdüm.

Ben ettimde youtube kabul etmedi o kadar kişi emin sahte olduğundan youtube hala bunun telif atmasına izin veriyor onu anlamıyorum

Telif durumunda YT telif atana bakmıyor video içeriği spam gibi ise göndermiyor karşı tarafa. Bu işler biraz tehlikeli çok fazla telif itirazı yaparsanız kanallar topluca uçabiliyor test ettim, çünki işin içinde yemin etmek var yanlış isim soyad beyanı var, yt bundan nefret ediyor sanırım. Telif itirazından daha çok telif atan mail adresini şikayet etmek gerekir onuda [email protected] adresine yapılıyor. Ama bir iki şikayet ile olmaz gibi 50 100 olsa başarı olurdu.

[email protected] Allah belasını versin adam resmen mahvetti beni. nereye nasıl şikayet edeceğiz tam olarak bir form var mı? geçenlerde bir konu görmüştüm xxx maili sizin şirketiniz adına telif bildiriminde bulunuyor,sizin gibi davranıyor diye şikayet edilmişti ve şirket dönüş yapıp gereken hukuksal takip yapılacak denmişti.

bu maili yotubeye mi yoksa yapımcı şirketlere mi şikayet etmeliyiz? Tecrübeli arkadaşlardan bu ekmek düşmanını durdukmak için bizi yonlendirmesini rica ediyorum.

Benim geçenlerde bir kanalımı kapattırdı. Üstelik videoların hepsi benim pc'de renderlandı. Spam bile değil. Utanmadan 5 değil 10 değil Tam 90 telif gönderdi kanalıma. Bu nasıl bir olay anlamadım. Akıldan yoksun, karaktersiz insanların en sağlam kurumları bile çöplüğe çevirebileceğini unutmayın. Varsa şikayet edilebilecek bir yer edelim ama sorun şurda içeriklerin telif hakları bize ait değil işte.

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 13:51 ----------

[email protected]

Bunu der demez bu adam gene bir kanalıma telif yağdırmış. Kanalda 40 küsür video vardı hepsine telif atmış. Kafayı yememek elde değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri