Sahte Telif (Serin Sesler)

rozetmen

Kayıtlı Üye
Youtube'daki Videolar nerede?" sorusuna bir açıklık getirelim. Bazı art niyetli kimseler, tarafımızdan yapılmış videoları sahiplenip sanki kendileri yapmış gibi Youtube'a telif ihtarında bulunmuşlar. Youtube Copyright ekibi de bu ihbarlara, maalesef itibar göstermiş ve birkaç videomuz kanalımızdan kaldırmışlardır. Bu esasen çok üzücü bizim açımızdan. Youtube yetkililerinin, bu kanalda paylaşılan videoların, bizim tarafımızdan yapılmış olduğuna inanmaları gerekiyor. Onlar bize inanıp kanalımıza eski prestijini verene kadar bir süre paylaşımları durdurduk ve kanalı inaktif hale getirdik. Özel mesajlarla merak edip soran, bizi ilgi ile takip eden tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.

adamlar güzel birşeyler yapmaya çalışıyor serin sesler olarak.gayette eğleniyorum takip ederken adamların sayfalarına sahte telif yollamışlar.
face kanalları budur.https://www.facebook.com/serinsesler

yapan arkadaşı allaha havale ediyorum

Cevap: Hocam bu adiliği yapmayın lütfen

Merakımdan soruyorum, teliflerin sahte olduğunu nereden biliyorsunuz?

Bildiğim kadarıyla serin sesler "seslendirme" işi yapıyor, ancak kullandığı videoları kendisi çekmiyordu.

Şahsi görüşüm: benim videomu "benden izinsiz" kullanmış olsaydı ben de telif ve/veya 3. taraf eşleşen gönderirdim.

Cevap: Hocam bu adiliği yapmayın lütfen

serin sesler yuzunden kanalım kapanmıstı

Serin sesler kendi videosu dışında başkasının bir videosuna dahi ard arda farklı günlerde telif atmıştı. Benim de kanalım kapanmıştı. Sahte teliften gittiyse yine de yazık olmuş ama, çok ta patlama yaşatmayacak videolar için insanların kanalları patladı, elbet karşılığı olacaktı bunun da

Can sıkmaya hiç gerek yok , Serin Sesler'in yerinde olsaydım telif atanın isim soy isim vs belli , mailde belli , ipde belli . Verirdim savcıya ugraşıp dursun.

Şuan benım kanalımda serin sesler tarafından kapatılacak 3 telifi onlardan yedım bugun kapatacaklar öglen... İnşallah bütün videolarınızın hepsıne telif yollarla serın seslermış bırak be işine gücüne bak sizin yüzünüzden 5 milyon izlenımli kanalım bugun kapatılacak allah belalarını versın geri çekmeleri için yazdım dönüş yapmadılar. özür diledm yalvardım bir daha olmıcak affedın dedım Allah Belalarını versın siz benı kazancımdan ettınız YAZIKLAR OLSUN SERİN SESLER !!!

bende severdim kendilerini... bu kadar insana cevap vereceklerini umuyorum...

er geç youtube gereken itibarı gösterecektir serin sesler e.

Benimde 5 izlenim almış videoma telif atmıştı serin sesler. Mesaj yolladım geri cekermisiniz kanalim kapanacak diye hiç oralı olmamışlardi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri