Sahte telif yedim ne yapmam lazim ?

• Kullanıcı NaMLu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Geri bildirimde bulun hocam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adamin kanalinni kapattirabilirmiyim

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamin kanalinni kapattirabilirmiyim

Bu forum üzerinden kapattıramazsınız hocam. Yanlışa yanlışla karşılık vermeyin, hakkınız olduğunu düşünüyorsanız geri bildirimde bulunun.

Geri bildirimde bulundum.kanalim partnerde adsense hesabimda o maile bağlı bir sikinti olur mu?

Geri bildirimde bulundum.kanalim partnerde adsense hesabimda o maile bağlı bir sikinti olur mu?

olmaz hocam kanal kapanmadıkça birde sahte telifi atan mail adresini paylaşınız ki diğer kişiler mağdur olmasın.

Adsense kanalim fesh edilirse gider mi ? :S keske karsi bildirim atmasaydim :) neyse adami partnerinden attirdim. Beni ekmeğimden edeni bende ederim. Yardimlariniz için teşekkür ederim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adsenseye ayarlardan ,boş bir mail adresine yöneticilik ver...
adsense maillerine kanal oluşturmayın demekten dilimizde tüy bitti.

Hocam ben buraya oluşturduktan sonra geldim o yüzden acemice yapildi işlemler

Adsense kanalim fesh edilirse gider mi ? :S keske karsi bildirim atmasaydim :) neyse adami partnerinden attirdim. Beni ekmeğimden edeni bende ederim. Yardimlariniz için teşekkür ederim.

Adama mail at telifleri geri cektir. Senin partnerden attirdigini soyle.o o zaman anlasir seninle belki.

Dun aksam mail attim kendisine henüz cevap atmadi kanalinin tartisma kismina da yazdim. Adam kanaldaki tüm videolari sildi.

Bu fransızlar neden bu kadar yüzsüz adam bana telif attı bende geri bildirim attım. Şimdi diyor sende bana attın geri çek bende çekeyim :) Ben nasıl geri çekebilirim ?

Bu forum üzerinden kapattıramazsınız hocam. Yanlışa yanlışla karşılık vermeyin, hakkınız olduğunu düşünüyorsanız geri bildirimde bulunun.

Emin misiniz hocam ? Arkadaş sahte telif yedim yazmış. :)

Dünden beri iki konu üzerinde kapattırmaya çalışıyoruz.

Konular forumda mevcut.

Arkadaşlar adamı partnerine şikayet etmiştim. Adama 25 tane telif hakkı göndermişler :) Benim yaptığımı sanıyor :)

Emin misiniz hocam ? Arkadaş sahte telif yedim yazmış. :)

Dünden beri iki konu üzerinde kapattırmaya çalışıyoruz.

Konular forumda mevcut.

Birara sahte telif timi gibi bir organizasyon vardı, hala devam ediyorsa onu kullanarak yapabilirsiniz; ancak demeye çalıştığım yetkili kişiden (ki genel de Koray oluyor) izin almadan. Sahte telif olduğunu kanıtlarla ispatlamadan konu açılması kanal adresi dağıtılması telif için forumdan ya da özel mesaj ile yasak. Bu nedenle forumdan yapılamaz dedim. (Kişisel görüşüm herkesin yaptığı saçma, sahte telifi atan da sizin karşılık vermeniz de ama kurduysanız tim, Serkan abi de onay verdiyse, çalışıyorsanız ne diyelim boynumuz kıldan ince.)

yüzyılın sahtecisi eymuzik at eymuzik.com yani habib ey e bile forumdan kimse bi şey yapamadı. forumdan boşuna medet umma. ne yapacaksan kendin yap

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri