Sahte Telifçi.avi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06Quarrel

Kayıtlı Üye
A6OD7v.jpg

Youtube'ta yüklediğim bir videonun altında böyle bir yorum gördüm google'da araştırıp r10 profilini buldum en sonra ytpara üyeliğini buldum, r10da şikayet konusu açtım zaten bir de burda yazayım dedim.

Ytpara Profili: YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: f3rh4t

Gercekten dogru kisiyse aramizda olmayi hak etmiyor demektir.Suresiz banlansin bence.

Gercekten dogru kisiyse aramizda olmayi hak etmiyor demektir.Suresiz banlansin bence.

Bencelik bir durum yok direkt süresiz banlanıyor zaten :) Daha önce mNote hocamızda bulmuştu sanırım.
Edit : Evet mNote hocamız yakalamış daha önce ve süresiz banlanmış kişi.

Bu sahte telif atan, Flag atan,şikayet edenleri tek tek bulacaksın
Soğuk suyla ıslatarak döveceksin
Oda yetmeyecek kulaklarından duvara çivileyeceksin ki akılları biraz başlarına gelecek

Ne beddua alıyorlar varya 3 kuruş kazanacam diye....

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] etiketleyelim de bakarlar çaresine

flagçı yorumunun başında kendini ne güzel anlatmış 2 kelimeyle. :D

Son düzenleme:
ya kardeşim ne adamsınız ya ne telifi ne şikayeti bırak millet ne kazanırsa kazansın teAllahım yaa

Bu nasıl bir pişkinlik, Video altına yapılan yoruma baksan melek gibi insan zannedersin :)
Ne hikmetse ytpara ve r10da hesabı var. Ayrıca bu kişide aynı şekilde Spam çalışıyor :)

Nasıl sinirlendim :D

r10 da şikayet konum forum dışı olması sebebiyle silinmiş, arkadaşa mesaj attım r10dan

youtube'ta videomun altında sahte telif atmak ile tehdit etmişsiniz
Yönlendir Bugün 13:16

ve küfür etmişssiniz
Yönlendir Bugün 13:17

işine bak şikayet konusu açmadan gelip bana sorsaydın sana cevap verirdim şikayet konusuna verdim cevabımı youtube kanalı dediğin film yayınlamakmı sağdan soldan karartıp ??
Bugün 13:44

Bu sahte telif atman ve küfür etmen için bir sebep değil ytpara üyeliğin de olduğuna göre sen de bu işi yapıyosun, 30 yaşında adamsın bi de yüzsüz yüzsüz konuşuyosun ayrıca o yorum attığın youtube kanalında da sana ait olmayan bir ton video var gelmiş burda laf yapıyosun

sığır yahu bunlar.işin başında kıskançlık geliyor.ben kazanıyorum,sistemimi kurmuşum bi flagla herşey çöküyor.

Zihniyete bak ya kimlerle uğraşıyoz :S

G2ZNdZ.jpg

arkadaş bu yüklediklerini kendi çekmiş galiba. Ne yetenekli insanlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri