Sahte Telifçi İfşa --> Bekir Öcal

ugs9305

Yasaklanmış
Herkese Merhaba Olayı Kısaca Yazacağım.

Bu Şahıs Ataberk Doğan, Halil Söyletmez Vb gibi Vinecilerin younowdaki felen ve benzeri komik videolarını Paylaşmış Kendince Kendisinin Olmayan Videolarını Başka Şahısları Kullanarak Sahiplenmiş . Bende Ataberk Doğan Kokereççi felen Halil söyletmez Öyle Videoları hem beğenerek izlediğim için kendime kanal yapayım demiştim, hemde oradan izlerim düşüncesiyle kendi kanalımdan izlerim dedim. Herneyse Bu şahısda Bana Sahte Telif Atmıştır. En aşşağıda Resimli Kanıt Koyacağım.

Face adresi : https://www.facebook.com/bekir.ocal.73?fref=ts

Youtube Kanalı : https://www.youtube.com/channel/UCvdBT8x_lZR803zNUSN64BQ

Kendisinin Olmayan Ünlü Vinecilerin Sağdan Soldan Videosunu Çekerek Çalarak Kendisinin Gibi Sahiplenip Kimseye Sahte Telif Atamaz. Kendi Yaptığı Videoları Olur Kendinin Videoları Özgün Videoları Olur ona Hiç Bi Sözümüz Yok. Ama Böyle Yapması Tamamen Yanlıştır.

Bu Şahıs Bu Forumda Üye ise Bulunabilirse Sizler Yardımı İle Banlanmasını Rica Ediyorum Ytpara yönetiminden.

Bu işin Peşi Elimden Geldiğince Bırakılmayacaktır. Benle Birlikte olacak Yardımcı olacak arkadaşlara Teşekkürler . Burdan Bu k*raktersize Bildiriyim Bunuda Okursa Diye.

Bu Bölümü Arkadaşların Ricası Üzerine Editleyeyim. KIsaca Bu işin Peşini Bırakmayı Düşünmüyorum Bunu Diyeyim Sadece.

HERKESE MUTLU YILLAR

Telif Resim :

Son düzenleme:
Allah bin belasını verrsin böyle insanların!

iki video birleştirince videoların kendine ait olduğunu sanıyor herhalde

Son düzenleme:
Adresini bilen varmı arkadaşlar, yerinde ziyaret edebiliriz. ?

Gerekli Araştırmaları Yapacağım bende Bakalım Bizlere Yardımcı Olacak Arkadaşlar Olacaktır Diye Düşünüyorum Bakalım Artık Bişiler Düşüneceğiz Hocam.

TEhtid türevi şeyler yapıp başınızı belaya sokmayın , bu işler eskisi gibi değil bir şikate başınız ağrır.

TEhtid türevi şeyler yapıp başınızı belaya sokmayın , bu işler eskisi gibi değil bir şikate başınız ağrır.

Tamamdır Orayı Editledim Hocam 1 kişi daha mesaj atıp tehdit algılanabilir demişti Düzeltim Teşekkürler.

ataberk doğan'ın arkadaşı bu . yayında açıklamıştı sadece bu arkadaşına izin vermiş ataberk doğan videolarına paylaşması için halil söyletmez bilmem ama ataberk doğan için öyle normal

ataberk doğan'ın arkadaşı bu . yayında açıklamıştı sadece bu arkadaşına izin vermiş ataberk doğan videolarına paylaşması için halil söyletmez bilmem ama ataberk doğan için öyle normal

Bundan Herkesin Haberi Nerden Olacak Ataberk Doğan Söylediyse Bile Kaç Kişi Bilecekki Facebok veya Twitterden Bir Açıklaması Varmı Ataberk Doğanın . O zaman Herkes isim soyisiminle kanal açıp Paylaşşın Bunların Videolarını Ataberk Doğan izin verdi desin. Ataberk Doğan adına Yada Bu kişi Resmi Bir Kanal oluşturacakki Herkes anlasın. Böyle olunca Herkes Sahte Telif Algılar

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

iyide paylaşşan ne olacakki adam forumda bile değil

O zaman örnek verecek olursak Teoman ben Türklüğümden Utanıyorum Dedi Sonra Rasim Ozan Herhangi Birisi Adammıdır Dedi Onlar Hakkında ve benzeri konular olunca Konu açılınca Forumda O kişiler Forumda Oluyormu . Bilgilendirme Amaçlı açtım ben olsun veayatta olmasın.

Bundan Herkesin Haberi Nerden Olacak Ataberk Doğan Söylediyse Bile Kaç Kişi Bilecekki Facebok veya Twitterden Bir Açıklaması Varmı Ataberk Doğanın . O zaman Herkes isim soyisiminle kanal açıp Paylaşşın Bunların Videolarını Ataberk Doğan izin verdi desin. Ataberk Doğan adına Yada Bu kişi Resmi Bir Kanal oluşturacakki Herkes anlasın. Böyle olunca Herkes Sahte Telif Algılar

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

O zaman örnek verecek olursak Teoman ben Türklüğümden Utanıyorum Dedi Sonra Rasim Ozan Herhangi Birisi Adammıdır Dedi Onlar Hakkında ve benzeri konular olunca Konu açılınca Forumda O kişiler Forumda Oluyormu . Bilgilendirme Amaçlı açtım ben olsun veayatta olmasın.
dostum orasını ben bilemem ama , yayında bizzat duydum :) zaten bütün videolarıda ben bu elemandan izledim bekir den :D bi onda vardı

hep aynı videolara göndermiş belki sahibidir

Bekir onların arkadaşı.yani video sahibi gibi.Ondan başkasının yayınlanması suç tabiki normal yani bu.Sahte değil ki

Bekir onların arkadaşı.yani video sahibi gibi.Ondan başkasının yayınlanması suç tabiki normal yani bu.Sahte değil ki

arkadaşı olduğunu bilen sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez .

ayrıca resmi kanal değil bekir öcal koyup geçmiş .

ya resmi kanal açaçaklar yada telif atmayacaklar ben nerden bileyim arkadaşı olup olmadığını dediğim gibi normal birisi gidip ben onların arkadaşıyım diyip kanal açsın telif atsın o zaman.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri