Sahte tık

eksilme süreklilik arzederse o zaman işte sorun aramak gerek -ki bu zaten direk ban'a gider-

Eğer her gün bu şekilde devam ederse hesap o zaman riske girebilir.1 gün biri gelip 3-4 reklama art arda tıkladı diye kimseyi banlamazlar.4-5 gün boyunca şüpheli tıklama sezersen bildirebilirsin.Ayrıca şunu da yazayım, tıklama oranların hergün %2-3 civarındaysa ve birgün aniden %15-20 olursa o zaman bildir.Ama tıklama oranları standart devam ediyorsa 2 tık eksildi diye hemen mesaj atıp beni inceleyin deme.
teşekkür ederim aydınlattığınız için :D

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

tıkları kontrol mu ediyosun öyle ya tek tek
az olunca kontrolü kolay oluyor hocam :D

Birşey olmaz bu kadar endişelenmeyin eğer siz yapmadıysanız hiçbirşekilde banlanma söz konusu değildir.

Günlük 1900 Tık aldığım oluyordu Ve bunun çoğu sahte yani bi tıklayan bi daha tıklıyordu genelde sorun olmaz yani

Sen istediğin kadar geçersiz tik al bişey olmaz. kendin adsense sahibi olarak ve kendi pcenden tıklarsan o sıkıntı. ama başkası tıklarsa zaten tıklamaları siliyorlar

Sen istediğin kadar geçersiz tik al bişey olmaz. kendin adsense sahibi olarak ve kendi pcenden tıklarsan o sıkıntı. ama başkası tıklarsa zaten tıklamaları siliyorlar
demeyin öyle hocam youtubeye ilk başladığım zamanlarda okulun kütüphanesinden gidip tıklamıştım yine banlanmıştı adsense :D

yok hocam öyle değildi.tüm kanaılımdaki her videoyu tek tek açıp reklamlarına bir kere tıklıyordum :D

:D Aynı ipten tüm farklı videolara giriş yapıp reklama tıklamak :D çok zekice :D tabi ilk başladığımız zamanlar bize çok zekice geliyordu:D şimdi korkuyoruz yanlışlıkla reklama tıklamaya :D demek ki ben yanılmışım :D hatamdan çevirdin

:D Aynı ipten tüm farklı videolara giriş yapıp reklama tıklamak :D çok zekice :D tabi ilk başladığımız zamanlar bize çok zekice geliyordu:D şimdi korkuyoruz yanlışlıkla reklama tıklamaya :D demek ki ben yanılmışım :D hatamdan çevirdin
gençlik işte :D sakın diyim kendin tıklama.ver kanalını bana buradan tıklarım :D

4-5 Ay sahte tıktan para aldım. Geçen ay bir adsensenin parasını da öyle aldım.sıkıntı yok merak etme :D

Yeni açtığım adsenseye yaptım. Birde Yt ilk öğrendiğim zamanlar. Video araştırma atma etme atma pek bilmediğim zamanlar hep kendim tıklamıştım. İlk 4-5 ay öyle almıştım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri