Sahte Topluluk İhtarları

Selçuk Sepetci

Kayıtlı Üye
Merhabalar. Bugün Yeni bir trend dogdu sanırım artık telif atamadıklarına topluluk uygunsuz içerik diye bildiriyorlar bu telif gibide degil 1 uyarıda da kanal gidebiliyor yada 6 ay mecburi bekleyiş,neden sahte topluluk ihtarı dedim çünkü 4 yaşındaki bir çocugu getirin gülebilcegi 30 snlik bir videoya uygunsuz içerik işaretlemişler (Youtube ekibinin bu videoları izlemeden işlem yaptıgı yine açıkca ortada) 2 adet bunları yollayanları bulmak zor ama yine emek hırsızlıgına dadanmaya başladılar rakibim az oldugu için 1-2 kanal diye tahmin ediyorum gerekli işlemleri yapacam :rolleyes: artık dikkatli ve bilinçlenmemiz için böyle bir konuyu açtım tek konu olabilir

youtube ekibi türkiyeden gelen uyarıları göz ardı ediyosa düşünce şu olsa gerek "bırakalım birbirlerini yesinler"

youtube 10 bin aboneden az olan kanalları ciddiye almıyor. çok sayıda uygunsuz olarak şikayet edildiyse kanal, youtube incelemeden kapatıyor. bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum ama bir çözüm bulmak şart.

youtube 10 bin aboneden az olan kanalları ciddiye almıyor. çok sayıda uygunsuz olarak şikayet edildiyse kanal, youtube incelemeden kapatıyor. bu konuda ne yapılabilir bilmiyorum ama bir çözüm bulmak şart.

Youtube kimseyi ciddiye almıyor ki bi darbe yeseler böyle olmaz

Bu savaşı ancak Youtube düzenleme getirerek bitirir

Her itiraz incelenmeden kanal kapatılması saçmalık

Youtube'da telif ve toplulukları inceyelen ekiple tanışmak isterim.
3 tane hakaret yazdım sildim siz anladınız.

Youtube'da telif ve toplulukları inceyelen ekiple tanışmak isterim.
3 tane hakaret yazdım sildim siz anladınız.

Evet onlarla tanışmak lazım nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.
Sahte telif yiyoz geri bildirim yolluyoz kabul edilmiyor.
Sahte Topluluk yiyoz itiraz ediyoz kabul edilmiyor.Nasıl bir iş yapıyorlar hala anlayamıyorum.

Bence sistem tamamen otokontrol. Potansiyel kullanıcısı olanlara ayrı, olmayanlara ayrı sistem işliyor. Haliyle bizde de pek bişey çıkmayacağından en küçük hatada gümlüyoruz.

Bu işe ilk başladığımda bir tane şaka videosu koymuştum. Yolda kendi kendine haraket eden bir kutu vardı. İçinde de şakacı vardı. İnanır mısınız ondan topluluk ihtarı yedim, para kazanma gitti.

Bence sistem tamamen otokontrol. Potansiyel kullanıcısı olanlara ayrı, olmayanlara ayrı sistem işliyor. Haliyle bizde de pek bişey çıkmayacağından en küçük hatada gümlüyoruz.

Bu işe ilk başladığımda bir tane şaka videosu koymuştum. Yolda kendi kendine haraket eden bir kutu vardı. İçinde de şakacı vardı. İnanır mısınız ondan topluluk ihtarı yedim, para kazanma gitti.

Ben de 1 araba kazası videosuna topluluk yemiştim hak verdim dedim heralde kol bacak kan gövdeyi götürüyor diye videoyu izliyim dedim videoda kaza olmadı :D

1 tane Tom and Jerry videosundan topluluk yedim. Sonra buna kızıyorken 8 telif birden geldi neyse ki.. Rahatladım

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benzer olay benimde başıma geldi.. hatta konusunu açmıştım.. temmuzdan beri yayında olan bir videoma yaş kısıtlaması getirildi.. her ay 50-100 tl getirisi olan 1 video idi kendileri. haliyle reklam çıkmıyor geri bildirim yaptım cevap dahi yok. nasıl bir anlayış bilemedim. girdim yt ye geçen gün bi araştırma yaptım ne videolar var arkadaş bunlar yaş kısıtlamasına değil direk kırmızı kart çıkması gerekirken bizim videolara yaş kısıtlaması geliyor ve sanırım kalkmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri