Sahurda Ezan Okunurken Su içmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca dün bahsetti , nasıl ezan okununca orucumuzu direk açıyoruz , sahur vaktindede ezan okundugunda yedigimizi,içtiğimizi bırakalım dedi

hocam çok basit eğer uyuya kalıp son anda kalktıysan ve içtiysen bir sorun olmaz ama eğer son saniyeye kadar bekleyip öyle su içecem diyorsan bu iş çocuk oyuncağı değil biraz erken içip yemelisin!

tartışma yaratmaya gerek yok hocam.Ben öyle düşünüyorum.
Her ezan okunduğunda iftar oldu diye orucunu açamazsın öncelikle sen kendinden sorumlusun. Bazen yanlışlıkla ezanın erken ya da geç okunduğu durumlar olur. Bu durumlarda da ezana yada o ezanı okuyana mı suç bulacaksınız..

aynı durum bendede var allah affetsin diyorum içiyorum 11 yaşından beri böyleyim

529386_10151007719020900_1905403209_n.jpg

biyerde okumuştum ezanlar zaten erkenmi ne okunuyormuş normale göre

Ezan tedbir amaçlı biraz erken okunur sabah o yüzden sıkıntı olmaz

arkadaslar bu konu hassas bı konu ve bu ısın sncesı bencesı olmaz. dınde bır dogru vardır ve her goruse ayrı yer verılemez. o yuzden bı alıme hocaya muftuye danısmak grekır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri