Şaka gibi tıklanma :)

Alex DeLarge

Kayıtlı Üye
Çöp kanalları bağlamak için bi adsense açmıştım 1 kanal bağlayıp bırakmıştım bugün kazanca bakmak için girip bakayım dedim de şaka gibi tıklama sayısı var neden bu şekildedir bilmem. Video ortası reklam vs açıktı kanalda gayette iyi izlenim alıyor.

xxxxx resim kaldıırlmıştır. ( Forumda kazanç gösterimi yasaktır. )

ben söylmek istemiyorum ama 1 k basına ortalama 60 tık alıyorum :D

Çok büyük izlenme ama tıklanma sayısı çok düşük arada olabiliyor deyip geçicez:)

benim tıklanma oranı %20 civarı eğer senin izlenmeyi alsaydım şuan zengindim.. :D ama günlük 5k felan izlenme alıyorum :)

Durum çok kötüymüş, milyon hit yapsam zengin olamazsın. en hit 5 videonun süreleri nedir acaba? Ayrıca telifli videonun ses telifini kabul etme gibi durumların oldumu?

bendede 7000 izlenim 122 tık ama tbm 0,07

1000 izlenim bana günlük 7-10 tl arasında para bırakıyor hocam bence sizin görüntülenmeye göre TIKlar çok az. benim yeni adsensemde 50k izlenime 4000 TIK VAR. hani zaten çöp demişsin + olarak geliyor boş durmaktan iyidir :)

TO TBM ve SAYFA GÖRÜNTÜLENME 3 kollu bi terazi gibidir.300k hit alıp 0.20,0.25 TBM %10-15 t.o yapamazsınız.HİT arttıkça TBM,T.O düşer.
O yüzden ben o hiti alsam diyorsunuz ya,o hiti alsanız sizin TBM,T.O oranlarınız sabit kalmayacaktır;)

Durum çok kötüymüş, milyon hit yapsam zengin olamazsın. en hit 5 videonun süreleri nedir acaba? Ayrıca telifli videonun ses telifini kabul etme gibi durumların oldumu?

En kısa videolar 35 dk. 1 1.5 saatlikte videolar var. videoların ortalaması 45 dk civarı hocam. Ses telifi yok videolar sorunsuz para kazanması açık video ortası reklamlar açık reklamlarda çıkıyor.

1000 izlenim bana günlük 7-10 tl arasında para bırakıyor hocam bence sizin görüntülenmeye göre TIKlar çok az. benim yeni adsensemde 50k izlenime 4000 TIK VAR. hani zaten çöp demişsin + olarak geliyor boş durmaktan iyidir :)

Oda doğru hocamda en azından şimdiye kadar bi 750 800 bırakması lazımdı diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri