Sakal Çıkarma

uploudpro39

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yaşım 19 şuan sadece biraz bıyık var ve çene altında tüy tüy çıkıyor o da yeni yeni arkadaşlarımın 3-4 senedir sakalı var bu durum iyice canımı sıkmaya başladı sakala gerek yok falan demeyin insan takınca takıyor bikere yok mu bunun bir hal çaresi
ailede köse yok bu arada

Son düzenleme:
yanlış anlamada bi faydası yokki sakalın çıkarmaya çalışıyon. çok istiyosan eğer 3-4 günde bi jiletle traş ol 1 seneye kalmaz orman olur zaten.

Son düzenleme:
arkadaşlar yaşım 19 şuan sadece biraz bıyık var ve çene altında tüy tüy çıkıyor o da yeni yeni arkadaşlarımın 3-4 senedir sakalı var bu durum iyice canımı sıkmaya başladı sakala gerek yok falan demeyin insan takınca takıyor bikere yok mu bunun bir hal çaresi

Doktora git bence. Hormonal sorun varsa halledilir ama genetikse yapacak bir şey yok.Benim yaşım 21 bende de çıkmıyor artık kafaya takmıyorum yapacak bir şey yok.

ya bosver kardesım ne yapcan cıkarsa cıkar cıkmazsa cıkmaz..
eskıden lısedeyken bı cocuk vardı sakal cıksın dıye kazıya kazıya zorla akal cıkartmıstı herkes normaldı bu canavar gıbı gezıyordu ama anormal cıktıgı ıcın sonradan:)

Bu arada benim ailede de köselik yok ama genetiğin ailenle sınırı yok :) 3-4 nesil önceden gelen genetik özelliği de kapmış olabilirsin şans :)

yanlış anlamada bi faydası yokki sakalın çıkarmaya çalışıyon. öok istiyosan eğer 3-4 günde bi jiletle traş ol 1 seneye kalmaz orman olur zaten.
araştırdım sadece ilk kez keserken jiletin faydası var diyor sonra fark etmiyormuş

ya bosver kardesım ne yapcan cıkarsa cıkar cıkmazsa cıkmaz..
eskıden lısedeyken bı cocuk vardı sakal cıksın dıye kazıya kazıya zorla akal cıkartmıstı herkes normaldı bu canavar gıbı gezıyordu ama anormal cıktıgı ıcın sonradan:)

insan takıntı yapıyor bitek sende olmayınca bide ben 3e vuruyorum onda iyi duruyor

Ahh gençlik ah, takma güzel kardeşim bunları zaman gelecek bıktım şu traş olmaktan diyecen boşver hayat güzel

yav lanet gitsin. Sıcakta deli ediyor. hergün traş olmaya kalksan olamıyosun . Keramet olsa zaten

Berber koltuğuna oturuyorsun ve berbere yüzüme komple sir ağda yap diyorsun. Ayda iki defa yaptırsan bir kaç aya kalmaz epeyce çıkmaya başlar. :D:D

ailede köse yok bu arada

askerde bazı arkadaşlar vardı günlük traş olan bazıları 2 günde bir bazıları 3 günde bir takma kafana sıklaşır ,bir gün bunu yazdığına pişman olursun belki de; sıklaşmasa da kafana takılacak bir sorun değil .. adı üstünde kıl kıllanmana gerek yok, artık çoğu insanda o kıllardan kurtulmak için çare arıyor. azının zararı yok ama fazlasının zararı var. (köse ailende yokmuş ama köse olsan ne olur !Allahtan gelen bir şey seni kimse bu konuda eleştiremez! ) iyi geceler dilerim ..

bence sakal iyi bişey değil, ilerde teknoloji daha çok gelişirse bir ürün falan çıkarsa, sakalları yok etmeyle alakalı, hiç tereddütsüz alırım :)

Bendede çıkmıyordu askerde bile tüm devreler traş olurken ben yatıyordum.
Minoxdil diye iran malı solüsyon kullandım çok gür olmasada sakallarım uzuyor. tavsiye ederim.

bazen sakallarımın arasında boşluk oluşuyo ( saç kıran gibi ) eczanede bi serum hazırlıyolar , sürüyosun 1 hafta içinde çıkıyo . Aynı serum sende işe yarar mı bilmiyorum bi sor istersen

Aslında bu güzel bir lütuf.Çözüme gelicek olursak kulktan dolma bilgilerle hareket etme önce git bir doktora hormonlarına ne alemde baksınlar.Orada sıkıntı yoksa bu sarımsak serum vs alternatifleri denersin fakat 2-3 sene çıkmazsa daha da pek çıkmaz

Askerde bol bol çıkar.
Sonrada keşke çıkmasaydı diye dua edersin.

araştırdım sadece ilk kez keserken jiletin faydası var diyor sonra fark etmiyormuş

insan takıntı yapıyor bitek sende olmayınca bide ben 3e vuruyorum onda iyi duruyor

Vall bnce takma boşe sylerı bole seyler senın yaslarda ınsanı rahatsz eder onda nıe var bende yok ama ılerı yaslarda hıc umurunda olmayacak bır konu

Stres yaparsan zaten hiç çıkmaz :) Bence akışına bırak. Ben lisedeyken hiç kesmedim sadece 12 sınıfta kesmiştim gayet normal çıkmaya başladı diyebilirim. Önerim akışına bırak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri