Sakalların Altı Beyaz Kalmış Mıdır?

yigit1907

Kayıtlı Üye
arkadaşlar çok entresan bir konuyla karşınızdayım.. :p

ben yaklaşık 5 senedir uzun kirli sakalla dolaştım ve hiç sinekkaydı traş olmadım.. fakat üniversite bitti artık ve kurumsal bir firmayla iş görüşmem olduğu için sakalları kesmek zorundayım.. sizce sakalların altı fark edilecek şekilde beyaz kalmış mıdır yoksa bir şekilde göze batmaz mı ? :D:D:D

ben yaklaşık 5 senedir uzun kirli sakalla dolaştım ve hiç sinekkaydı traş olmadım.. fakat üniversite bitti artık ve kurumsal bir firmayla iş görüşmem olduğu için sakalları kesmek zorundayım.. sizce sakalların altı fark edilecek şekilde beyaz kalmış mıdır yoksa bir şekilde göze batmaz mı ? :D:D:D

Beyazlamış olma ihtimali yüksek. Geçen gün bir arkadaş saçları uzundu . Saçlarını 3 numaraya vurmuş yüzü esmer saçların hemen yanları bembeyaz sanki saçlarının etrafına pudra dökmüş gibi dolanıyodu :D

Beyaz kalmıştır desem traş olmadan mı gideceksin iş görüşmesine iki ucu ***** değnek :D

bre mübarek taraklı kaldırıp baksana :) :)

hocam o kadar yoğun ki tarakla kaldırsam bile deri gözükmüyor altta :p kıvırcık olmuş artık bunun gibi:

cember-sakal.jpg

yanları dahada uzun hatta :D

Beyazlamış olma ihtimali yüksek. Geçen gün bir arkadaş saçları uzundu . Saçlarını 3 numaraya vurmuş yüzü esmer saçların hemen yanları bembeyaz sanki saçlarının etrafına pudra dökmüş gibi dolanıyodu :D

muhtemelen bende öyle olcam hocam yaz güneşinin altında biraz dursam dengelenir heralde :p

Beyaz kalmıştır desem traş olmadan mı gideceksin iş görüşmesine iki ucu ***** değnek :D

aynen öyle ama kesicem artık mecburen 2-3 gün idare edicez :D

Kökü sende değil herhalde ? bi baksaydın :)
:D yarın bakıcam sabah traş olunca artık neyle karşılaşıcaz bakalım :D

bende bayılıyorum kirli sakalla gezmeye ama iş gereği hep traş NEFRET EDİYORUM traş olmaktan .. çok uzun da sevmiyorum ama sakalda yakışıyor insana :D

Ben sakalı hiç sevmem gece yastığa başı koyuna yüzü rahatsız ediyor :D üşengeçlikten bazen haftada 1 kesiyorum yada 2 haftada bir ama üşenmesem her gün keserim :D

bende bu aralar bıyık bırakıyorum..Muhteşem yüzyıldaki malkoçoğlu gibi zaten bi ara moda olmuştu hoş bizde öyle durmuyor ama kızlar kafasını çevirip bakıyor en azından acayip güzel bir şey sakal :D

gece gece nerden buldun bu konuyu kardeşim Allah iyiliğini versin kes sakalı çık güneşte dolan 1 saat rengi normale döner :)

benim sakalım yok nasıl çıkartırım :(
alın birde burdan yakın hadi yeni konu açmıyorum :D

benim sakalım yok nasıl çıkartırım :(
alın birde burdan yakın hadi yeni konu açmıyorum :D

lise 2den beri jiletle tıraş olsaydın kabasakal olurdun hocam benim gibi :D:D

sarımsak sürmek gibi bir şehir efsanesi var forumlarda genellikle konuşulan hiç denediniz mi?

lise 2den beri jiletle tıraş olsaydın kabasakal olurdun hocam benim gibi :D:D

sarımsak sürmek gibi bir şehir efsanesi var forumlarda genellikle konuşulan hiç denediniz mi?

ben ünide falan başladım :D
yok hocam hiç denemedim şu anda biraz var ama bölgesel yani mesela çenemin her tarafında var alt kısmında bi bölgede hiç yok orayı özellikle traş ediyom boş boş sürüyom ama bi gelişme yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri