Sakarya/Karasu

Selam arkadaşlar

gordunuz gibi sakarya karasuda yazlık daireler yapılıyor bu inşaatlara hergun onlarcası ekleniyor burada evi olan varmı veya almayı dusunen

Connecting site...

bu şekilde daireler uygun fiyata.Liman tamamlanmak uzere ve gelişiyor düşünceniz nedir düşünen varmı buraları

Sakarya Karasu emlakçıların yeni hedefi oldu! - Emlakta Son Dakika

Ben 1,5 senedir Akçakoca'dayım, çok yakınım Karasu'ya ama hiç gitmedim :)
Gazete ilanlarında gördükçe ilgimi çekmişti, epey yeni bina yapılıyor yazlıklar falan. Bir ara gidip bakmak lazım :)

Ben 1,5 senedir Akçakoca'dayım, çok yakınım Karasu'ya ama hiç gitmedim :)
Gazete ilanlarında gördükçe ilgimi çekmişti, epey yeni bina yapılıyor yazlıklar falan. Bir ara gidip bakmak lazım :)

bende birkaç ay içinde ciddi birşeyler düşünüyorum hocam ucuzken ve yeni yapılıyorken değerlendirmek gerekir.

bende birkaç ay içinde ciddi birşeyler düşünüyorum hocam ucuzken ve yeni yapılıyorken değerlendirmek gerekir.

Aslında daha erken davranmak lazımmış mesela senin paylaştığın haber 2011 :) Ama yine de geç sayılmaz. Fiyatlar yine uygun. İstanbula yakın olması çok önemli. İstanbul büyüdükçe genişledikçe insanlar en yakın sakin yerlere kaçıyor tatil için. Yani hem kendimiz için hem de yatırım için düşünülebilir.

biz 3 yıl önce almıştık linkini attıgın yazlıkla aynı mahallede hemde, almayı düşünenlere önerim "almayın" 2 senedir nasıl bir reklam yapıldıysa bütün istanbul oraya yıgıldı geçen sene o kadar çok 34 plakası vardıki istanbuldamıyım sakaryadamıyım anlamadım bu sene sattıkta kurdulduk hemde bu satılan fiyatların 3/1 ine almıştık

Bence 5 para etmez. Arkadaşım oralı biliyorum...

berbat bi denizi var mutlaka bogulma vakası oluyor dalgakıranlar bile fayda etmiyor

Oralı olanlar yanaşmayın diyorlar genelde zaten ucuz et misali hiç gereği yok parayı çöpe atmanın.

Hem konum hem yaşam olarak berbat olduğunu duydum fiyatların düşük olması ondan,kaçmaya çalışıyor millet

Karasu denizi kötüdür her yıl boğulma vakaları olur. İnsanını da sevemedim bence hiç bulaşmayın.

Bizde bu yaz mart ayı gibi bir yazlık almıştık fiyatlar iyi bina kaç sene acaba bu kadar uygun olmaması lazım normalde piyasa 80 den başlar .

Ev 0 gibi görünüyor sahili biraz uzak kalıyor ama iyi görünüyor gidip canlı görmeniz daha iyi olacaktır .
Karasu denizi kötüdür her yıl boğulma vakaları olur. İnsanını da sevemedim bence hiç bulaşmayın.

Hangi çevreden baktınız bilmiyorum ama böyle şeyler genelde halk hikayeleridir ya da dışardan bakan öyle bakar aslında antalya vs. buralardan bir eksiği yoktur.

Sizin yapmanız gereken sokakta yürürken insanlara dik bakmak yerine önünüze bakarsanız bir sorun olmaz insanları da cana yakındır .

Son olarakta yüzmeyi bilmeyende suya girmesin zaten ya da meme uçlarını geçecek derinliklere dalmasın .

Son düzenleme:
Bizde bu yaz mart ayı gibi bir yazlık almıştık fiyatlar iyi bina kaç sene acaba bu kadar uygun olmaması lazım normalde piyasa 80 den başlar .

Ev 0 gibi görünüyor sahili biraz uzak kalıyor ama iyi görünüyor gidip canlı görmeniz daha iyi olacaktır .

Hangi çevreden baktınız bilmiyorum ama böyle şeyler genelde halk hikayeleridir ya da dışardan bakan öyle bakar aslında antalya vs. buralardan bir eksiği yoktur.

Sizin yapmanız gereken sokakta yürürken insanlara dik bakmak yerine önünüze bakarsanız bir sorun olmaz insanları da cana yakındır .

Son olarakta yüzmeyi bilmeyende suya girmesin zaten ya da meme uçlarını geçecek derinliklere dalmasın .

Hocam bizimde 8 yılı geçti kocaalide yazlığımız var , karasuya çok yakın bilirsiniz. Kocaali ye her sene gideriz geceleride gezmek için karasuya gideriz ordan yola çıkarak söyledim. Boğulma olayına gelince karasu ve kocaalinin denizi aynı deniz tamammen içine çeker . Yüzmeyi biliyosanız bile çok fazla açılmamakta fayda var.

Selam arkadaşlar

gordunuz gibi sakarya karasuda yazlık daireler yapılıyor bu inşaatlara hergun onlarcası ekleniyor burada evi olan varmı veya almayı dusunen

Connecting site...

bu şekilde daireler uygun fiyata.Liman tamamlanmak uzere ve gelişiyor düşünceniz nedir düşünen varmı buraları

Sakarya Karasu emlakçıların yeni hedefi oldu! - Emlakta Son Dakika

Bed Kaynarcalıyım bizede yakın ortak sahili kullanıyoruz 11 km uzunlugunda TÜrkıye nın en uzun sahılı ama gıt kımse bılmez sarı ınce kumu romatızmal fıtık hastalıkları tedavılerınde kullanılıyor sıcak kum tedavısı:D
bende dahıl tedavı ıcın kullandım doktor tavsıyelı olarak cıplak ayakla ıst yada dıger yazlık yerlerdekı kumlara basıldııg gıbı basılmıyor :D denıızı temız ve hırcın her sene
10 larca kısı bogulur dalga kıranları mevcuttur gorsellerıne bakarsanız karasunun farkedersınız alaborası boldur dıkkatlı ısenız sıkıntı olmaz. doga ıle denızın bırlestıgı yerlerden bırıdır

cabası acarlar longozu :o na yakın

şuanda 3 kopru yolu ıle baglantılı adapazarı ve kocaelı uzerınden gelen yol ilede kaynarcaya kadar ulasmıs ve ılerıye dogru gıtmekde

sahsımda oralardan yatırım yapmak ıstıyor fakat peraa yokk :(

Cumhurbaşkanın açıklamasına göre Türkiyenin ilk OTOMOBİL fabrikasının kurulacagı yer kaynarca ve karasu arasındadır dıger yerlerde kocaelı ve bursa:cool: videolarını arastırabılırsınız.

aynı zamanda farklı alanlarda buyuk yatırımcılarda oraya akın etmekde

Demir çelik için 2 yıl bekleyen Kibar Holding muradına erdi - Ekonomi Haberleri

Chery otomobil fabrikası Karasu'ya kurulacak-Ekonomi Haberleri – Zaman Gazetesi

Türkerler, yeniden çimento sektöründe faaliyet gösterecek - Beton

Kibar holdıng lımanda yapıcak dıye duymustum suanda ne durumda bılmıyorum aynı zamanda karadenız boyunda demır yolu yapılacagı ve karasudanda gececegı soylentıler arasında.

Yazım yanlısları ıcın kusura bakmayın calısıyorum bılgı amaclı hızlıca yazdım :p.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri