Sakın buna inanmayın!

eQpLOr.jpg

Arkadaşlar bilgisayarınızda böyle bişey çıkar ise inanıp para yatırmayın buna

Bunu sansürden yararlanmak isteyen hackerler yapmıştır böyle bişeyler karşılaşırsanız sistem geri yükleme yapınız veya virüs programınıza siliniz

Tam olarak nerede çıkıyor bu bilgi verirmisin?

bi keresinde olmuştu pc bozuldu sanmıştım elim ayağıma dolandı :D eski haline getirebilmek için 1 saat uğraşmıştım

bu olay yabancılarda çok yoğun olarak karşımıza çıkabiliyor FBI'den filan diye sakın kanmayın arkadaşlar, dolandırıcılıktır bu , tarayıcınızı kilitliyor sizde görev yöneticisinden sonlandırın.

Bu virüs direk modeminize girer internete giriş yaptığınızda bu sayfaya yönlendirir(Fatura borcundan kapanıyor ya sadece borç ekranına girebiliyorsun) aynı onun gibi bunun bir çaresi var oda modemi fabrika ayarlarına yklemektir.

Virüs girdiğinde karşılaşırsınız muhtemelen. İnanmazdım zaten ama bilmeyenler için iyi olmuş, sağ ol

bi arkadaşa bunun CIA versiyonu geldi korkmuş beni aradı :D

eQpLOr.jpg

Arkadaşlar bilgisayarınızda böyle bişey çıkar ise inanıp para yatırmayın buna

Bunu sansürden yararlanmak isteyen hackerler yapmıştır böyle bişeyler karşılaşırsanız sistem geri yükleme yapınız veya virüs programınıza siliniz

Bunlar Türkiye ye yenimi bulaşmış :) Hollanda da para yatıranlar bile var :)
Hatta bir müşterimin başın agelmiş, Polisi aramış böyle bir durum var diye, para yatıracak :) adamda en yakın bilgisayarcıya gidin demiş.

Türkiyede buna kimse inanmaz ya, önce bir araştırı internette sonra güvenmez bir kaç arkadaşına açar konuyu oda yetmez bilgisayarcıya gider sorar ama Polisi hayatta aramaz :)
Para yataırma ? :) yok artık. Türk halkı bu duruma para yatırmak :) gözümle görsem sadaka diye veriyor derim.

Ne olacak xxx sitelerine böyle reklamları,uzantıları veriyorlar.Adam günde 3 kişiyi kandırsa 600 lira para eder.
Adam neye giderken ne oldu ya :)

arkadalar bundan kurtalmak kolay degil 1 kere müterime bulaştı silene kadar anam agladı bu virüs mesela pc acılıyor güzel masa üstü geliyor max 15sn sürmeden pat diye ekran gidiyor böyle ekran geliyor hiç bir şey yapamyorsunuz tek mouse calısıyor ctrl + alt+ del de çalışmıyor kurtulmak için 2 yöntem var 1.yöntem format 2. yöntem elinizde açılışda boot edilip çalışan anti virüs yazılımı bende eset'den gelen 1 tane var özel program format atar gibi takıyorum cd den başlatıyorum taramayı yapıyorum siliyor ama uzun sürüyor sınunda kurtuluyorsunuz

İnanmaz diyen arkadaşlara gelsin .d

telefon-aldi-salatalik-cikti.jpg

şuan facebook un başında duran 30-50 yaş arası abaza adamlar inanır facebook da karı kıza sulanan adam inanır genelde virüs böyle adamlarda olur korkudanda o parayı öder rahat olun :D

2 seene kadar önce bir arkadaşa bu virüsten gelmişti, gittim kurtarmıştım o virüs baya bir eski.

abi bizim türk millleti ne fırsatcı para diyince adam en akıllıdan dahada akıllı oluyor tüm şeytanlıkları düşünüyor valla şaşırdım bunu düşünüp yaptılar diye ama garanti çogu kişiye gelmiştir bazıları ödemiştir yolunu bulur bunlar bak 1 aya milyoner olur cıkarlarda bilişim suclarındakiler halleder sanırım 200 az demişler ya koy oraya 750 1000 görsün onlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri