sakız (ciklet - Jiklet ) çiğnenmesi sigara gibi yasaklansı :)

yaneolsun

Yasaklanmış
toplu taşıma araçlarında sigara nasıl yasaksa bu da yasaklansın ve topluma açık alanlarda :)) çiğneyen gitsin tek başına bir yerde çiğnesin .... hele ki bazıları var o nasıl çiğneme ya insanı çıldırtıyorlar ...kimse kimseyi rahatsız etmemeli bazıları var güzelce çaktırmadan v.s çiğner ama bazıları var ki :(((yemek yerken ağzını kapatmak öğretilir çocuklara v.s ama neden sakız çiğnerken kapatmak öğretilmez :() ve telefonla seslice orada kimse yokmuş gibi konuşanlar ..

Son düzenleme:
karşımda şişire şişire çiğneyen olunca illet oluyorum, hatta ani bir hareketle balon halindeyken azından sakızı aldığım bir çok kişi var çevremde:D

güzel mi kötü ya uyurken boğazına kaçsa

---------- Spam Engelliyici 23:16 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

karşımda şişire şişire çiğneyen olunca illet oluyorum, hatta ani bir hareketle balon halindeyken azından sakızı aldığım bir çok kişi var çevremde:D

kaç kişiyle kavga ettim hatırlamıyorum :))

bende nefes almak yasaklansın diye düşünüyorum bazen

bende nefes almak yasaklansın diye düşünüyorum bazen

herkesin hoşlanıp hoşlanmadığı şeyler var; ya hiç bir şey yasaklanmasın yada o zaman herkesin istediği şeyler yasaklansın :)) birde çiğnemek var , çiğnemek var ya :((

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

yemek yerken ağzını kapatmak öğretilir çocuklara v.s ama nedne sakız çiğnerken kapatmak öğretilmez :(

olabilir ama kimseyi rahatsız etmeyeceğiniz bir yerde istediğiniz gibi patlatarak ağzınızı açarak v.s çiğneyebilirsiniz :)) bir toplu taşıma aracında olması hoş değil bence..

toplu taşımada çiğnemem ama çiğneyene de nie çiğniyon demem :)

patlatmak değilde çakkıdı çakkıdı çiğneyenler cidden sinir bozabiliyor bazı zamanlar

Sakız çiğnenmesi değil sinir bozucu şekilde rahatsız edici şekilde çiğnenmesi yasaklansın bende çok çiğnerim ağzın tatlansın diye ama öyle patlamam hatta ağzımda sakız olduğunu bilen anlamazlar

patlatmak değilde çakkıdı çakkıdı çiğneyenler cidden sinir bozabiliyor bazı zamanlar

bir zamanlar iş yerine gitmem için haftada 1 günlük gidiş geliş , 6 saat süren şantiye idi! sırf birisi sakız çiğner diye toplu taşıma yerine özel arabamla gidiyordum o derece rahatsız ediyor beni :(

sak%C4%B1z-%C3%A7i%C4%9Fnemek-yasakt%C4%B1r_224791.jpg

Herkes herkese saygı duymalı. Ancak bunlar kişisel şeylerdir. Hoşunuza gitmeyebilir ama saygı duymak zorundasınız.

Herkes herkese saygı duymalı. Ancak bunlar kişisel şeylerdir. Hoşunuza gitmeyebilir ama saygı duymak zorundasınız.
saygıyı bunu yapanlar düşünmeli hocam bence .. birileri nasıl sigaradan veya başka bir şeyden rahatsız oluyorsa. bazı edep gereken şeyler vardır. ( edep yahu edep ) ve saygı insanların rahatsız olabileceği şeyleri yapmamakla olur . bazıları da telefonla dakikalarca sesli şekilde konuşuyor toplu taşıma aracında sanki evde kendi odasında tek başınaymış gibi.. herkese bence haddini bilmeli ona göre hareket etmeli..
bende biramı açayım sigaramı yakayım ayak üstüne atıp bir toplu taşıma aracında birdearabesk müzik açayım :)

Son düzenleme:
Hehh, tam olur zaten. Yasaklar ülkesine döndü ülke zaten, bi bu eksikti.

Burası Bağcılar, Welcome to Cehennem :D

sessiz ortamlarda şapır şapır yemek yemek , ağzını on metre açıp sakız çiğnemek , elindeki tespihi çatçat çekmek bunların hepsi aile terbiyesi almamış insanlardır bizim kültürümüzde yoktur bunlar saygı da duymam şahsen

Hehh, tam olur zaten. Yasaklar ülkesine döndü ülke zaten, bi bu eksikti.

Burası Bağcılar, Welcome to Cehennem :D

siz gülün hocam ben bu konuyu bimere yazmayı düşünüyorum :)

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:53 ----------

sessiz ortamlarda şapır şapır yemek yemek , ağzını on metre açıp sakız çiğnemek , elindeki tespihi çatçat çekmek bunların hepsi aile terbiyesi almamış insanlardır bizim kültürümüzde yoktur bunlar saygı da duymam şahsen
Aynen hocam.. teşekkürler bu güzel yorum için

---------- Spam Engelliyici 10.02.2017 00:04 ---------- Önceki Mesaj 9.02.2017 23:58 ----------

Sakız çiğnenmesi değil sinir bozucu şekilde rahatsız edici şekilde çiğnenmesi yasaklansın bende çok çiğnerim ağzın tatlansın diye ama öyle patlamam hatta ağzımda sakız olduğunu bilen anlamazlar

Aynen keşke herkes öyle yapsa ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri