- Web sitesi
- www.ytpara.com
Arkadaşlar haberleri takip ediyorsunuzdur belki ama görmeyenler için açıklamak istiyorum, youtube çalışanlarının sayısını azaltarak algoritma ile sistemi yönetme yolunda çalışıyor, buna istinaden sarı dolar incelemeleri, para kazanma incelemeleri ve kanalların para kazanmasının kapatılması (youtube creators kanalında inceleme ekibi pk kapatılan kanalları bizzat insan eliyle yapıldığını söylemişti), telif hakkı ve topluluk itirazları gibi işlemlerimiz oldukça geç yanıtlanabilir, algoritma ne kadar iş yapar bilinmez ama herkese sağlıklı ve bol kazançlı yarınlar dilerim.
Ekstradan yönetim görür ise, forum yönetimi aracılığı ile şu günleri atlattığımızda ytpara olarak bir hayır işi yapabiliriz, inanan inanmayan katılsın bir iyilik yapıp bir köy okulunda okuyan zor durumdaki öğrenciler için olabilir, kimsesizler için maddi manevi bir şeyler yapabiliriz, huzur evindeki insanlar için manevi hediyeler gönderebiliriz vs. güzel günlerde konuyu hortlatıp ortak bir şeyler yapmak isteyeceğim.
Kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun.
Ekstradan yönetim görür ise, forum yönetimi aracılığı ile şu günleri atlattığımızda ytpara olarak bir hayır işi yapabiliriz, inanan inanmayan katılsın bir iyilik yapıp bir köy okulunda okuyan zor durumdaki öğrenciler için olabilir, kimsesizler için maddi manevi bir şeyler yapabiliriz, huzur evindeki insanlar için manevi hediyeler gönderebiliriz vs. güzel günlerde konuyu hortlatıp ortak bir şeyler yapmak isteyeceğim.
Kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun.
Son düzenleme: