Salih reisin dünyası Nasıl bu kadar başarılı

• Kullanıcı Demir|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Demir|

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi salih reisin dünyası adlı youtube kanalı Maaşallah başarılı bir kanal fakat merak ettiğim nasıl bu kadar başarılılar. Başlıktan mı yoksa başka birşeyden mi bu kadar izleniyorlar..

Adam inşaat işçisiyken milyon dolarlık oldu.
Kader işte , gün doğmadan neler doğuyor

Son düzenleme:
Çok cahil aile. Ezbere yapmacık birşeyler yapıyorlar ama tuttu sonuçta. Yoksa bildiğin zararlı içerik çocuklara

Tamemen psqolojik bir durum var gibi kizin yuksek sesle konusmasi vs ince detaylar izleyicinin ekranda kalmasini sagliyor bence

Superheroes videolarının muadili denebilir.Spiderman, elsa v.b. değil de diğer popüler kelimeler kullanılıyor.Çocuklar bu tür videoları hep sevdi.Siz de benzer kanal açarsanız kısa zamanda yükselirsiniz.

Youtube bunlara önlem almadı sanırım.Ya da izin veriyor.

Katılıyorum,ayrıca bu kelimeleri sadece video başlıklarında kullanıyor,etiket yok videolarda..

Genelde orta asyalıların kullandığı kanal tipleri.Arkadaş ta bunları görüp akıllıca bir konsept yapmış.Eğer işin zararlı kısmına girilirse nette sayılamayacak kadar çok içerik var.

Çocuklar genelde arayarak değilde tıklayarak izliyor videoları.O yüzden sadece kartopu misali kanalın başlaması gerekli.Arkası doğal olarak geliyor.Bir de bu ara piyasa boş kaldı.Bu kanallar yavaş yavaş dolduruyor artık.
Katılıyorum,ayrıca bu kelimeleri sadece video başlıklarında kullanıyor,etiket yok videolarda..

Çok itici ama helal olsun. Size bu arkadaş günde ne kadar kazanıyordur ?

bu kanal nasıl bukadar başarılıdır dan ziyade bu kanal şuanda türkiyenin en çok izlenen kanalı bukadar izlenim alması gayet normal, benzer başka rakipler yok çünkü

algoritmayı çok iyi biliyorlar diye tahmin ediyorum veya destek alıyorlar günlük 14M görüntülenme nedir ya değişik ülkelerden hit akışı sağlasa ortalama 20-22k maşallah

Yapanın algoritma logaritma vs hiç bişeyden haberi olduğunu zannetmiyorum. Şans işte tutmuş bir kere. Çocuklara zararlı içerik üretmekten başka hiç bir şey yapmıyorlar. Zaten çocuk içerikleri piyangodan izleniyor. Benim kızın bile tableti bazen açık kalıyor saatlerce videolar dönüp duruyor otomatik oynat şeklinde.

Enes Batur u bile geçmiş helal olsun ne diyelim. Adam çalışmış zamanın da. Ama kesin sağlam bir sponsoru olduğunu düşünüyorum ben..

Yoklugu dibine kadar yaşamış , eline geçen şansı sonuna kadar kullanan aile.

inşaat işçisinden bahçeli villaya :)

adam izlenme ihtiyacına cevap veriyor işte nerde abidik gubidik video varsa millet izlemesini seviyor yani yaptıkları nabza göre şerbet . onlar da videolarını izleyen kişilerin kendileriyle alay ettiklerinin muhakkak farkındadır ama kaldırdıkları parayı düşünürsek bu durumun onların çokda umrunda olmadığı da kesin .

Socialblade verilerine göre ben milyonerim hocam

Socialblade'deki günlük aldıkları izlenim raporlarına baktım hocam.
1 milyon izlenime aşağı yukarı 1.500 TL kazanıyor diye hesap etmiştim.
Kanal da günlük ortalama 13 milyon izlenim alıyor.
Ona göre hesap edin.
Siz belki değilsiniz ama Salih Reis milyoner olabilir. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri