Şampiyon F.Bahçe Ülker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray Liv Hospital'ı 20-0 hükmen yenik ve Fenerbahçe Ülker'i şampiyon ilan etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Ülker’i resmen şampiyon ilan etti.

TBF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

TBF Yönetim Kurulu Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına ait hakem raporunu değerlendirdi.

2013-14 BEKO Basketbol Ligi Play Off Final Serisi karşılaşma programı kapsamında 19 Haziran 2014 tarihinde Fenerbahçe Ülker Spor Salonunda oynanması gereken Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına ait hakem raporunun Yarışma Yönergesi hükümleri kapsamında TBF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmesi sonucunda,

a. Karşılaşmanın sonucunun Galatasaray Liv Hospital takımının 20-0 hükmen yenilgisi olarak tesciline,

b. Oynanan maçın 2013-2014 sezonu BEKO Basketbol Ligi Play Off Final serisi final maçı olması, sezon öncesi ilan edilen statüye göre yedi maç üzerinden oynanacak maçlarda seriyi dört galibiyetle bitirecek takımın şampiyon olacağı, bu müsabakadan önce oynanan altı maçta her iki takımın üçer galibiyet aldığı dikkate alınarak son maçı kazanan takım olarak Fenerbahçe Ülker takımının sezon şampiyonu olarak tesciline ve ilanına, kupa ve madalyaların en kısa sürede teslimine,

c. Karşılaşmaya çıkmayarak hükmen yenilmiş olan Galatasaray Liv Hospital takımının bu eylemiyle gerek maça çıkmaması nedeniyle sebep olduğu maddi, gerekse basketbolun tüm unsurlarına vermiş olduğu maddi ve manevi zararlardan dolayı, konuların içeriğine uygun olarak HUKUK ve DİSİPLİN KURULLARINA sevkine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile sunulur.​

Avrupa'da Türkiye için şike yapılmaz. son maçı tarafsız sahada seyircisiz oynanacağına inancım tam benim.

Tebrikler fenerbahçeye. Takımımı da lafta kalmadıkları, ettikleri sözün arkasında durdukları için tebrik ediyorum.

TBF şampiyonu açıkladı üstad, ne maci daha

2006da juventus şampiyon olmuştu. Daha sonra şike yaptığı ortaya çıktı ve verilen cezalar şunlardı.

Juventus:

• Serie B'ye düşürüldü.
  • Bir sonraki yıl -9 puandan başlamasına karar verildi.
  • 2005 ve 2006 şampiyonluk unvanları geri alındı.
  • 2006-07 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı alındı.

hiç sevmediğim avrupalılardan birşeyler bekliyor oldum... Az mert insanlar var ise bu karar ortadan kaldırılacaktır ve tekrarı oynanacaktır.

2006da juventus şampiyon olmuştu. Daha sonra şike yaptığı ortaya çıktı ve verilen cezalar şunlardı.

Juventus:

• Serie B'ye düşürüldü.

hiç sevmediğim avrupalılardan birşeyler bekliyor oldum... Az mert insanlar var ise bu karar ortadan kaldırılacaktır ve tekrarı oynanacaktır.

Juventus'un şike yapmasıyla ne alaka konu? Avrupalılar ile ne alakası var ayrıca.

Juventus:

• Serie B'ye düşürüldü.

Bu ülkede geçmişden gelen çok şey var tarih yazmış hepsini karıştırmayalım :D

Galatasaray Şike ve Teşvik Görüntüleri - YouTube

Tartışmasız Avrupa'da En Çok Tanınan Türk Takımı (En Başarılı Türk Takımı) FENERBAHÇE'DİR..

Bazı Küçük Düşünen Arkadaşlar Bunu Futbol Olarak Algılıyorlar..

Fenerbahçe Türkiye'nin Branş Açısından Da En Üstün Türk Takımı..

Ayrıca Avrupa'daki Organizasyonlara Türkiye Adı Altında Katılan Sporcuların Altyapısına Baktığınızda Çoğunluğu Fenerbahçe'den Çıkmaktadır..

Tartışmasız Avrupa'da En Çok Tanınan Türk Takımı (En Başarılı Türk Takımı) FENERBAHÇE'DİR..

Bazı Küçük Düşünen Arkadaşlar Bunu Futbol Olarak Algılıyorlar..

Fenerbahçe Türkiye'nin Branş Açısından Da En Üstün Türk Takımı..

Ayrıca Avrupa'daki Organizasyonlara Türkiye Adı Altında Katılan Sporcuların Altyapısına Baktığınızda Çoğunluğu Fenerbahçe'den Çıkmaktadır..

yav he he.Git sor bakalım bir yabancıya türkiyeden hangi takımı tanıyorsun diye galatasaray demezse bak ne olayım

basin1_40510_4258923.jpg

bilet aldık gs maça çıkmayınca bilette güme gitti.

hem fb hemde gs yneticilerinin beceriksizlikleri yüzünden sporun hiçbir dalından zevk almamaya başladık. ben hayatım boyunca fb-gs final serisi hatırlamıyorum. saolsun yöneticiler sayesinde tatsız bir seri oldu

Son düzenleme:
Bu is dogru olmasa kimse öyle kolay kolay Final macına cıkmamazlık yapmaz.
Zaten Fenerbahçe'nin bu şike olayları 1 senedir devam ediyor.Tahminim daha cok sene şikelerle gündeme gelecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri