☆☆☆☆ Şampiyon Galatasaray ☆☆☆☆

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Evet arkadaslar baktim ettim ama kimsenin boyle bi konu actigi yok spor bolumunde.Bende bu konuyu bildiginiz uzere bir Galatasarayli olarak açmak istedim..

2014-2015 Sezonu Sampiyonu Galatasaray'imi tebrik ediyor kutluyor 4.Yildiz Hayirli ugurlu olsun diyorum.

Her zamanki gibi 1 maçlik sevinçlerle degil sezonluk ,sampiyonluk,destanlik yazan Tarihlerinizle bizi mutlu etmeyi basardininiz.Yolunuz acik olsun Aslanlarim benim...

29564389.jpg

Şampiyonlar liginde başarılar :)

Büyüksün Arap İsmail :)

GS, sonuna kadar haketti, Hamza hoca adam gibi adam, zaten Fenerbahçe'lidir kendisi :D

Süper bir ambiyans getirdi takıma, Abdürrahim Albayrak falan tam dost aile ortamı oluşturdular.

Sneijder bile nasıl canla başla oynadı vallaha hakedilen şampiyonluk.

Len artis bu tek basina tek konu kalacak bi konu sen ne konusuyon.Cekemeyen catlasin [MENTION=17974]FGA[/MENTION]'da utancindan yazamiyor buraya.Tebrik edin gecin.Yok kilitmis alirsin simdi bi ban gorursun,yonetim komple gs li dikkat et yazdiklarina :d:d:d:d:d:d

bak bak bak yaptırımlara bak :D yok ban attırrım yok döverim :D :D zaten 2 laf konuşamıyoz 3. cüyü konuşurken "serkan yt'ye holigan diye hitap etmekden uzaklastırıldınız " yazıo ekranda :D nerde bu devlet nerde bu millet :D

daha önce açıldı [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dicem de oda gs li

kim var fenerli yönetimde :D

Açılmıştı konusu da her gün onlarca aynı konudan açılıyor zaten :) Tebrikler Galatasaray'a.

Bundan sonra herkes rütbesini bilsin GS ye Selam dursun :) 4 yıldızlı paşa bu başka birşeye benzemez

4. Yildizimiz hayirli ugurlu olsun. İnsallah bir cok basari getirir bu yildiz bize.

Şampiyonluk için savaşmak gerekir. Bunu galatasaray futbolcuları yaptı. Tebrikler Galatasaray

Evet arkadaslar baktim ettim ama kimsenin boyle bi konu actigi yok spor bolumunde.Bende bu konuyu bildiginiz uzere bir Galatasarayli olarak açmak istedim..

2014-2015 Sezonu Sampiyonu Galatasaray'imi tebrik ediyor kutluyor 4.Yildiz Hayirli ugurlu olsun diyorum.

Her zamanki gibi 1 maçlik sevinçlerle degil sezonluk ,sampiyonluk,destanlik yazan Tarihlerinizle bizi mutlu etmeyi basardininiz.Yolunuz acik olsun Aslanlarim benim...

29564389.jpg

Siz Ali PALABIYIK'a dua edin cesaretli adam takır takır attı Fenerlileri (Son sn yede Volkanıda atması lazımdı ama neyse)

türkiye kupasınıda aldıkmı ohh mis. sonra ver elini şampiyonlar ligi.
edit:
138951_ofd26.jpg

bu nedir arkadaş, adam öldürmeye teşebüssten müebbet versinler şuna bak

Son düzenleme:
Forumdan bir arkadaş Facebook'a manidar bir post atmış adını vermeyim şimdi :D ''Galatasaraylıların şampiyonluğunu kutlamak isterim ama Gençlerbirliği'nin kalecisi gibi elimi uzatasım yok!''

Şaka bir yana bir fenerli olarak tebrik ediyorum Galatasarayı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri