Samsung Galaxy S4 mü? Apple İphone 5 mi?

Samsung Galaxy S4 mü? Apple İphone 5 mi?

• Samsung Galaxy S4

Oy: 0 0,0%
  • Apple İphone 5

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Delta

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar çok klişe bir soru olacak ama s4 mü iphone 5 mi diye sormak istiyorum.

Uzun uzun araştırdım artılarıyla eksileriyle kafama takılanlardan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle S4 android olduğu için uygulamalar genellikle ücretsiz, iphone'da ise itunes bağımlılığı gözüme çarpıyor. Ve bluetooth ile apple dışındaki ürünlere birşey atılmıyor diye gördüm.

Apple kullanan insanlar ile görüştüğümde dedikleri, heralde bundan sonra apple dışında bir telefon kullananamam bu derece iddaalılar.

Şöyle özelliklerine baktığımda S4' ün özellikleri daha farklı ve fazla geliyor. Ama bir yanım nedense hep İphone 5' de sizlerin tavsiyesi nedir?

o yanını dinle i5 al. s4 falan hikaye emin olabilirsin. sağlam uygulamalar her zaman ilk önce applestore'ye gelir. sonra android'e gelir.
iphone bir tutkudur.. Ekran hassasiyeti galaxy'yi 2'ye katlar.
iki telefonuda kullandım

app storede herşey para örneğin bi ara androidde whats app ücretsiz apple paraylaydı arkadşaın telden baktığımda bir ara android daha iyi galaxy s4 hem daha ucuz hem daha iyi fakat LG G2 ikisindende iyi

---------- Mesaj saat 17:16:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:11:28 civarında gönderildi. ----------

Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Samsung I9500 Galaxy S4 vs Apple iPhone 5 kıyaslaması

burdan kıyasladım senin için bakabilirsin ayrıca burdaki anket soruna cevap olmaz tüm telefon alemi kıyasla sitesinden ankete katılmış % 75 galaxy seçilmiş %25 iphone 5 umarım yardımcı olmuşuzdur hayırlı olsun şimdiden hangini alıcaksan

ben iphone telefonumla tanışada dek ölümüne samsungcu, ölümüne s4 hastası, iphoneden nefret eden bir kişiydim.ama şu saatten sonra iphoneden başka telefon kullanmam insan kullanmadan anlamıyormuş.İphone'da bluetooth la bişeyler gönderemiyorum diye hiç sıkıntıya gerek yok bir sürü sosyal ağ var, ne istiyorsan oradan gönderebiliyorsun zaten(örneğin whatsapp).app store olayına gelirsek herşey ücretli değil orada.ücretsiz olanlarla bir dünya işini görebiliyorsun zaten.Mesela diyelim ki sen ücretlileride indirmek istiyorsun o zaman işletim sistemi jelly bean' i piyasaya sürdüğünde app storede ücretli herşeyi ücretsiz indiriyorsun :)

Ben bugun İphone 5S Gold Siparişi verdim. Allah izin verirse arkadaş yarın kargoya verecek :) Önceleri Samsung diyordum fakat İphone Tasarım açısından çok şık ve hızlı bir telefon.. Doğruya doğru

Ben nexus ürünlerini kullanırım ama samsung galaxy s4 te kullandım gayet iyidir . Nedense apple ürünleri hiç hoşuma gitmiyor ben root vs. gibi işlemleri sevdiğim içinde olabilir ama

s3 spor audi ... iphone biraz daha resmi mercedes ..
ben kullanım alanına bak kara ver derim.
cunku en büyük farkalrı yazmışsın en başta... diğerleri teferruat.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri