Samsung galaxy s5 24 şubatta Barselona'da tanıtılacak

Turkuaz

Yasaklanmış
Samsung galaxy s5 şubat ayında Almanya'da piyasaya sunulacak.Tanıtım ise 24 şubatta Barselona'da Mobile world congress 2014 gerçekleştirilecek.Beklenti Samsung'un amiral gemisi olan s serisinin s5 te iki farklı modelle geleceği.

5.25 inç QHD Super Amoled ekran 2k (1440x2560) çözünürlük
Metal kasa quallcom snapdragon 805 4 çekirdekli işlemci 2.5 ghz
20 mp full hd kamera 2mp ön kamera
3 gb lpddr3 bellek
3000 MAh
TouchWiz arayüz
Andorid 4.4 kitkat (son sürüm)

Diğeri ise;
Plastik kasa(Polikarbon)
16mp Full hd kamera
Exynos 6 işlemcili 8 çekirdek
(Bu daha makul fiyata satılıcak)

Plastik 650 dolar metal 800 dolar olacakmış.
4 çekirdekli model avrupa ülkelerine(Türkiye de dahil),8çekirdekli geliştirilmiş model amerika ve orta asya ülkelerine ihraç edilecek.
s5 in yanı sıra s5 mini ve s5 zoomda tanıtılması beklenen ürünler

Galaxy s4 441 ppi ile retina ekranlı iphone 5s 326 ppi ile gelmişti.Galaxy s5 işe 560(inç başına düşen piksek sayısı) ile geliyor.
Sızdırılan casus fotoğraf(MIŞ):
KnNRdB.jpg

Bu tanıtımı kayıt edip yayınlamak işe yarar mı :) ?

Bu tanıtımı kayıt edip yayınlamak işe yarar mı :) ?

Açıkçası bu konuyu açarken böyle bişey aklıma gelmedi.Ancak araba tanıtımı,cep telefonu,play station4 tanıtımı falan yayınlanmıştı youtubeda bayağı da hit alıyor ama telif atarlar mı bilemem.Gündemi takip edin arkadaşlar kesin 24 şubatta tanıtılacak çünkü davetiyeler gönderilmiş.4 gün kaldı tetikte olun :D

s4 ü al 1 2 küçük değişiklik yap s5 olarak sat 1 yıl sonra s5 i al aynı şekil yap s6 olarak sat biz boşa uğraşıyoruz arkadaş milletin kafa zehir.

Aslın da çıktığı gibi alacaksın dayanıklılık testi yapacaksın çekiç filan ne bulduysan vurucan . Sonra gelsin 10 telefon parası , resmi filan olsaydı replika benzerini arardık.

4 gün kaldı beyler ben takipteyim.Tanıtımı yapılınca burdan veya yeni bi konu açıp özelliklerini veya resimlerini koyarız daha detaylı tartışırız.

Bize 4 çekirdekli gelicekmiş zaten fiyatı 2500tl den aşağıya olmaz gidin lg g2 alın aynı özellikleri karşılıyor.

Bende general mobile fenomen var.Aceleye gelmişti tam bilmiyodum aldım.Ama napiim artık bende 4.3 inç ekran vga ön ve arka kamera :D android 1.5 eclair 1.6 olduğu için youtube videoları açamıyorum :D dokunmatik ekran kapasitif ama rezistif değil (en azından bu iyi)3g var ama 3.6 mbit heralde galaxy s7 çıkınca değiştiririm ölmezsem :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri