Samsung Galaxy S5 Aldım

mert0507

Yasaklanmış
Beyler telefonu 1 2 gün önce aldım telefondan kendi modemime bağlanıyorum ama sürekli kopuyor bu telefondan anlayan var mı ?

başka modemde dene hocam muhtemelen modemin kira süresiyle falan ilgili birşeydir. Olmazsa aldığın yere ***ür, 3 gün içinde birebir değişim garantisi vardır, hiç karşılaşmadım ben böyle bir sorunla

başka modemde dene hocam muhtemelen modemin kira süresiyle falan ilgili birşeydir. Olmazsa aldığın yere ***ür, 3 gün içinde birebir değişim garantisi vardır, hiç karşılaşmadım ben böyle bir sorunla

***üreyim bi ne diyecekler

Bak kardeşim eğer konu hakkında bilgi sahibi değilsen boş yere post kasma :cool:
Yetkililer isterse kapatır.

uzun zamandır forumda neredeyse sadece konudışı bölümünde başlıklar açılıyor. ve epey de youtube konusunun dışında. forum iyice amacını kaybetti. ilgili forumlara yazsanız ölmezsiniz. bence sen post kasıyorsun.

keşke iphone alaydın be yazık olmuş parana kesinti ise wifi nin yayın yapan kanal ayarından olabilir

uzun zamandır forumda neredeyse sadece konudışı bölümünde başlıklar açılıyor. ve epey de youtube konusunun dışında. forum iyice amacını kaybetti. ilgili forumlara yazsanız ölmezsiniz. bence sen post kasıyorsun.

anlatamıyorsun işte hocam. yeni yazılmış 10 başlığı kontrol ediyorum. sadece saçma sapan başlıklar, youtube a dair bi şey göremiyorum iyice çöp ettiler forumu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri