Samsung s4 mü Nexus 4 mü ?

eptenaykiriyim

Kayıtlı Üye
Bu iki tel arasında kaldım beyler. 1000 tl bütçe ayırmıştım bu telefon işine aklımda nexus 4 vardı ama S4 çok iyidir falan derseniz bütçeyi aşabiliriz. Yada kullandığınız daha iyi bir tel varsa yorumunuzu eksik etmeyin bu hafta yeni telefon alacağım. Eski telefon rahmetli oldu :D

Az biraz kasıp Nexus 5 almanı tavsiye ederim,1 aydır kullanıyorum enfes bir cihaz,hem donanım olarak üst düzey hem de nexus google un android güncellemelerini ik gönderdiği model,ekranı ve malzeme kalitesi de gerçekten iyi.

s4 bin tlye bulabilecek misin ki hocam

Bütçeyi zorlayabilrim hocam 1100-1200'e kadar ama değmesi lazım.

Az biraz kasıp Nexus 5 almanı tavsiye ederim,1 aydır kullanıyorum enfes bir cihaz,hem donanım olarak üst düzey hem de nexus google un android güncellemelerini ik gönderdiği model,ekranı ve malzeme kalitesi de gerçekten iyi.

Hocam Nexus 5 te ekranı fazla büyük geldi bana ben tek elle kontrol etmek istiyorum.

Bütçeyi zorlayabilrim hocam 1100-1200'e kadar ama değmesi lazım.

Hocam Nexus 5 te ekranı fazla büyük geldi bana ben tek elle kontrol etmek istiyorum.

nexus 5 in ekran boyutu bence piyasadaki en optimum ekran boyutu ,ne ufak ne büyük tam ayarında ben tek elle kullanabiliyorum,note2 den sonra ilaç gibi gelmişti,sen bilirsin tabi,s4 ün ekranı daha büyüktür unutma.4.95 ile 5 inch arasında bence çok fark var o 0.05 inch çok etkiliyor kullanımı

ben samsung galaxy s3 kullanıyorum memnunum fakat s4 sanırım çok daha iyidir ondan...

nexus 5 in ekran boyutu bence piyasadaki en optimum ekran boyutu ,ne ufak ne büyük tam ayarında ben tek elle kullanabiliyorum,note2 den sonra ilaç gibi gelmişti,sen bilirsin tabi,s4 ün ekranı daha büyüktür unutma.4.95 ile 5 inch arasında bence çok fark var o 0.05 inch çok etkiliyor kullanımı

Peki kamerası ve ses sisteminden memnunmusunuz Nexus 5 'in.

bende temiz s4 var satılıktır bilginiz olsun 1000 tl 2013 kasımda alınmıştır aşağı yukarı 5 aylık alındığında jelatin yapıldı temiz yani ayrıca yedek batarya yedek aksesuarı vardır. s4 gerçekten güzel bir telefon zaten internetten araştır anlarsın ama ben sürekli işim gereği internette oldugum için bana biraz gereksiz geldi o yüzden satıyorum kağıdı küreği garantisi herşeyi vardır.

Peki kamerası ve ses sisteminden memnunmusunuz Nexus 5 'in.

Kamera gelen güncellemelerle baya düzeldi ama süper diyemem,incele işte hocam her modelin üstün tarafları da var zayıf kalan tarafları da,1000-1200 bandında alınabilecek en iyi cihaz bana göre.Sen ne istiyorsan ona göre değerlendir,beklentiler farklı olabiliyor.

bende temiz s4 var satılıktır bilginiz olsun 1000 tl 2013 kasımda alınmıştır aşağı yukarı 5 aylık alındığında jelatin yapıldı temiz yani ayrıca yedek batarya yedek aksesuarı vardır. s4 gerçekten güzel bir telefon zaten internetten araştır anlarsın ama ben sürekli işim gereği internette oldugum için bana biraz gereksiz geldi o yüzden satıyorum kağıdı küreği garantisi herşeyi vardır.

sağolun hocam alırsam sıfır alıcam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri