Samsung'dan Apple'a İnanılmaz Gönderme!

Reklamdaki gibi sürekli kullanımda şarjı 1 gün giden samsung var mı ya :D

Ben iphone 5s kullanıcısıyım bundan önce 4s kullanıyordum 1 aydır nerdeyse 5s kullanıyorum 4s'e göre şarjı dha iyi cok rahat bi telefon sıkıntısıda yok ios'da kasma nedir görmedim. Tek sorunu kısıtlamaları

Güzel yerden vurmuş ama taşınabilir şarj diye de bi teknoloji var :)

İos candır tabi ki güzelde vurmuşlar kendilerince ama apple vurmaya kalksa linç eder heralde :)

Samsung ne ki ? aldıktan 2 3 ay sonra yavaşlıyo, 1 yıl sonra bataryası ölüyo, iphone pahalı falan ama hakkını da veriyo, ne şarjı kolay kolay bitiyo ne de bataryası bozuluyo, samsung almak pişmanlıktır

Samsung ne ki ? aldıktan 2 3 ay sonra yavaşlıyo, 1 yıl sonra bataryası ölüyo, iphone pahalı falan ama hakkını da veriyo, ne şarjı kolay kolay bitiyo ne de bataryası bozuluyo, samsung almak pişmanlıktır

Hocam sanırım siz geride kaldınız bu konuda . Eski android sürümlerinde vardı o . Yeni android cihazlar cidden iyi .

Saygılar

Tamamen asparagas haber. biz böyle bir reklam filmi çekmedik. Tarafımıza kurulmuş bir komplo olarak nitelendirmekteyiz.

İphone kullanab birisi telefonda konuşmak yerine bilgisayar gibi her işini görüyor, bana 1 gün gidiyor şarjım ama her işimide 4 -4'lük görüyor ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam sanırım siz geride kaldınız bu konuda . Eski android sürümlerinde vardı o . Yeni android cihazlar cidden iyi .

Saygılar

hangi konuda iyi ? günde en az 2 kez şarj etmek mi yoksa 2 3 ay sonra telefonun deli gibi yavaşlaması mı ? :D daha 1 hafta önce kardeşim s4 aldı, günde 3 kez şarj ediyo

Zaten tek iphone tek kötü yanı şarj zaten ama iphone 6 da bu sorunu çözerlerse iş biter

Pardonda iphon ney,in hakkını veriyor ? Reklamda bile sarjının çabuk bittiğine dair vurgulama yapmışlar ki bunu yaşıyan arkadaşlarım var :) iphone amerikada 599 dolara alırsın ama türkiyede 3000 TL vermek Akıl karı değil, Ayrıca Samsung'un gerek ram gerek CPU gerekse BATARYA konusunda iphoneden kat ve kat ileride, Apple steve jobs'dan sonra bitti. Muhtemelen sende Apple kullanıyorsun o yüzden böyle konuşuyorsunda 3000 tl verdiğin telefonun özelliklere 400 tl'lik telefonda olucan haliyle savunulcak fazla bir tarafı kalmıyor :) Samsung candır gerisi para israfıdır.

Not: HTC kullanıcısıyım , Samsung'da kullandım uzun dönem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri