Samsung'dan Apple'a İnanılmaz Gönderme!

hangi konuda iyi ? günde en az 2 kez şarj etmek mi yoksa 2 3 ay sonra telefonun deli gibi yavaşlaması mı ? :D daha 1 hafta önce kardeşim s4 aldı, günde 3 kez şarj ediyo

1 hafta önce s4 aldı ve günde 3 defa sarjamı takıyor? sonra bataryam neden bozuldu dersin, e normal.

1 hafta önce s4 aldı ve günde 3 defa sarjamı takıyor? sonra bataryam neden bozuldu dersin, e normal.

Bazı lerin bataryası 1-2 ay içinde şişiyor arkadaşa direkt hasarlı batarya gelmiş olabilir Samsung bu hatayı kabul etti Samsung Bayine giderse yeni pili ücretsiz veriyorlar Ben değiştirdim işte kullanırsam bir gün rahat kullanmassam 3-4gün gidiyor.

Bazı lerin bataryası 1-2 ay içinde şişiyor arkadaşa direkt hasarlı batarya gelmiş olabilir Samsung bu hatayı kabul etti Samsung Bayine giderse yeni pili ücretsiz veriyorlar Ben değiştirdim işte kullanırsam bir gün rahat kullanmassam 3-4gün gidiyor.

Aynen dediğiniz gibi bir hata ile karşılaşmış olmalı muhtemenlen, Çünkü yeni telefon heleki s4 okadar çabuk sarjı biten bir telefon değil :)

Pardonda iphon ney,in hakkını veriyor ? Reklamda bile sarjının çabuk bittiğine dair vurgulama yapmışlar ki bunu yaşıyan arkadaşlarım var :) iphone amerikada 599 dolara alırsın ama türkiyede 3000 TL vermek Akıl karı değil, Ayrıca Samsung'un gerek ram gerek CPU gerekse BATARYA konusunda iphoneden kat ve kat ileride, Apple steve jobs'dan sonra bitti. Muhtemelen sende Apple kullanıyorsun o yüzden böyle konuşuyorsunda 3000 tl verdiğin telefonun özelliklere 400 tl'lik telefonda olucan haliyle savunulcak fazla bir tarafı kalmıyor :) Samsung candır gerisi para israfıdır.

Not: HTC kullanıcısıyım , Samsung'da kullandım uzun dönem.

Samsung da apple da kullanıyorum, yazılımsal olarak zaten ios androidden daha iyi(kullanıcıyı cezbetmesi açısından), batarya olarak iphone daha uzun süre gidiyo, teknik olarak da iphone yaklaşık 1 yıl içinde yavaşlıyo, ama samsung 4 5 ay sonra pert. ne samsungun ne de apple'ın şövenistiğiyim, apple daha pahalı ama samsung'a göre daha çok beğeniyorum/kullanıyorum, samsung'un beni cezbeden tek yanı ucuz ve android olması, saygılar:)

Not3 var interneti çok kullanmaz isem. , 2 gün çok rahat gidiyor

Samsung da apple da kullanıyorum, yazılımsal olarak zaten ios androidden daha iyi(kullanıcıyı cezbetmesi açısından), batarya olarak iphone daha uzun süre gidiyo, teknik olarak da iphone yaklaşık 1 yıl içinde yavaşlıyo, ama samsung 4 5 ay sonra pert. ne samsungun ne de apple'ın şövenistiğiyim, apple daha pahalı ama samsung'a göre daha çok beğeniyorum/kullanıyorum, samsung'un beni cezbeden tek yanı ucuz ve android olması, saygılar:)

Apple görsellik dışında birşey yok, zaten içi boş bir telefon Apple o yüzden yavaslamıyor 1 sene boyunca :) Dediğim gibi ben HTC kullanıcısıyım, Geçmişte samsung'da kullandım hiçbir sorun yasamadım, birazda kullanıcı ile alakalı desek daha doğru olmazmı ?

S5 var full internet dahil bir buçuk gün gidiyor. HTC one bir buçuk one x bir buçuk. İncredible s bir gün. 3 senelikdi. Android kullanıp bluetooth açık bırak ,sokakta wireless açık gez sonra şarj yetmiyor. ..GPRS i söylemiyorum duruma göre bende hep açık.

Samsung s3 ve s4 dunu kullandım iphone den çok daha kalitelidir iphone nedir ki kuçuk telefon diye nefret ederdim iphone den ama şimdi bende iphone 4s var arkadaş samsung kullandığıma binpişmanım iphone candır ..

Connecting People :) T28 vardı ona hastayım hala . Ericsson

Video niye liste dışı onu anlamadım? apple görmesin diye mi? :D

blackberry kendini toparlayıp bis olayından kurtulsaydı bu telefonlar yanından geçemezdi aslında 5 sene evvel mesaj atar gibi mail atardık blackberry ile fotoğraf kalitesi de küçümsenmicek derecede güzeldi...
Samsung istediği kadar dalga geçsin sonuçta kendi işletim sistemini yani tizeni piyasada göremedik yada ben görmedim halen google muhtaç,apple bu sorunları da aşınca samsung nasıl bir atak yapar tabi orası muamma,sonuçta apple kendi işletim sistemi ile piyasada ve insanlar bunu kabullendi,işin en kötü tarafı bu büyük para canavarı şirketler fabrikada maliyeti 100 dolar olan(örnekleme kesin bilgim yok) telefonu önümüze vergiler şunlar bunlar reklamı ıvırı zıvırı geliyor bize 1000 dolara,yeminle artık telefona para veresim kalmıyor,bu reklamlar aslında bizimle dalga geçiyor :)))

Ne ios nede android, en iyisi windows phone :) Deneyin görün.Ben böylesine stabil çalışan bi yazılım görmedim.
10 günlük htc windows phone 8x kullanıcısıyım.Aşırı derecede memnunum telefonumdan.

Son düzenleme:
Dun bi haber vardi samsung turk kizin elinde patlamis. Ama gercekten patlamis:)

Samsung ne ki ? aldıktan 2 3 ay sonra yavaşlıyo, 1 yıl sonra bataryası ölüyo, iphone pahalı falan ama hakkını da veriyo, ne şarjı kolay kolay bitiyo ne de bataryası bozuluyo, samsung almak pişmanlıktır

note 3 kullanan biri olarak note 3 kullanmadığınızdan yazdığınızı düşünüyorum yoksa 2 sinide kullanan biri olarak samsungu tek geçerim

yazıcıdan bluetooth la yazı bastırabiliyorum ya da internetin olmadığı bir ortamdan bluetooth la müzik belge gönderebiliyorum
3 gb ram le 2 oyunu üsttüste açıp birinden çıkıp diğerini sıkılınca diğerini oynuyorum- most wanted , modern combat 3
oyun oynamadığım sürece şarjzı 3 gün gidiyor şarj kiti sayesinde 15 dk şarj edebiliyorum
kalemiyle online matematik soruları çözüp öğrencilerime gönderebiliyorum
istediğim şarkıyı istediğim bilgisayardan kabloyla atabiliyorum bir film usb3 girişi sayesinde 1 dk bir zamanda alabiliyorum
ekranı 2 ye bölüm 3. komut ekranı açıp 3 ekranı aynı anda kullanabiliyorum vs vs vs iphone da olup note3 de olmayan 1 özellik var mı bilmiyorum düşündüm ama bulamadım

note 3 kullanan biri olarak note 3 kullanmadığınızdan yazdığınızı düşünüyorum yoksa 2 sinide kullanan biri olarak samsungu tek geçerim

yazıcıdan bluetooth la yazı bastırabiliyorum ya da internetin olmadığı bir ortamdan bluetooth la müzik belge gönderebiliyorum
3 gb ram le 2 oyunu üsttüste açıp birinden çıkıp diğerini sıkılınca diğerini oynuyorum- most wanted , modern combat 3
oyun oynamadığım sürece şarjzı 3 gün gidiyor şarj kiti sayesinde 15 dk şarj edebiliyorum
kalemiyle online matematik soruları çözüp öğrencilerime gönderebiliyorum
istediğim şarkıyı istediğim bilgisayardan kabloyla atabiliyorum bir film usb3 girişi sayesinde 1 dk bir zamanda alabiliyorum
ekranı 2 ye bölüm 3. komut ekranı açıp 3 ekranı aynı anda kullanabiliyorum vs vs vs iphone da olup note3 de olmayan 1 özellik var mı bilmiyorum düşündüm ama bulamadım

öyle bi anlatmışsın ki samsung bile bu kadar iyi reklamını yapamaz :D reklam filmi de izlemiştim gerçekten çok iyi, ama bu dediklerini yapmak için tablet aldım fazlasıyla işimi görüyo, benim için telefon 5inç'ten büyük olmamalı, bunlar tamamiyle kendi görüşlerim:)

bizde de yeni yasa çıktı geçen yazıyordu gazete de, karşılaştırmalı reklam yapılabilecek artık

Samsung ne ki ? aldıktan 2 3 ay sonra yavaşlıyo, 1 yıl sonra bataryası ölüyo, iphone pahalı falan ama hakkını da veriyo, ne şarjı kolay kolay bitiyo ne de bataryası bozuluyo, samsung almak pişmanlıktır

Android candır.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri