Sanal android ve mail açımı hakkında

Satış Sorumlusu

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar virtualbox kullanan varmı aranızda varsa skypeden ulaşabilirmi bir iki sorum olucak birde mail açarken isim soy isim yazıp aynı isimsoyisimi mail adresi yapıp mailadresini dogruca @gmail.com haric şifre yapıyorum sorun olurmu ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar virtualbox kullanan varmı aranızda varsa skypeden ulaşabilirmi bir iki sorum olucak birde mail açarken isim soy isim yazıp aynı isimsoyisimi mail adresi yapıp mailadresini dogruca @gmail.com haric şifre yapıyorum sorun olurmu ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bunu deneyerek görebilirsin hocam.

Bunu deneyerek görebilirsin hocam.
yeni bir proje yapıcam ve ilkkez deniyorum projem 1aylık bekletilmiş hesaplar yani bu engele takılmak istemiyorum bir gün içerisinde açabilcegim kadar açmak amacım

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------

post atıcam kusura bakmayın ama yokmu bilen arkadaşlar aynı isim gmail şifre yapmakta sıkıntı cıkarmı isim soyisim ali veli gmail [email protected] şifre aliveli256 yapsam sorun olurmu ? birde virtualbox dan acıyorum mailleri burda silip yüklemekmi gerekiyor ben kapatıp acınca yine mail açma ekranı geliyor burda nasıl yapıcaz bilenler ulasabilirmi

Ben vbox ile arada açarım. yaptığım şöyle birşey engenel hattıyla atıyorum [email protected] şeklinde açarım her maile özel şifre veririm . Her mail açımında da andoit sistemi baştan kurarım.

Ben vbox ile arada açarım. yaptığım şöyle birşey engenel hattıyla atıyorum [email protected] şeklinde açarım her maile özel şifre veririm . Her mail açımında da andoit sistemi baştan kurarım.

baştan kurulumu nasıl gerçekleştiriyorsunuz ? şifre mail farklı yapıyorsunuz yani anladım. vbox ile açtıklarınız ne kadar gidiyor hocam ? bi skype eklermisiniz oradan görüşelim

yeni bir proje yapıcam ve ilkkez deniyorum projem 1aylık bekletilmiş hesaplar yani bu engele takılmak istemiyorum bir gün içerisinde açabilcegim kadar açmak amacım

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------

post atıcam kusura bakmayın ama yokmu bilen arkadaşlar aynı isim gmail şifre yapmakta sıkıntı cıkarmı isim soyisim ali veli gmail [email protected] şifre aliveli256 yapsam sorun olurmu ? birde virtualbox dan acıyorum mailleri burda silip yüklemekmi gerekiyor ben kapatıp acınca yine mail açma ekranı geliyor burda nasıl yapıcaz bilenler ulasabilirmi

Rastgele 8 karakterli şifre üretirseniz kafanız rahat olur hocam. Bir excel dosyasında şifrelerini not alırsınız. Direk maildeki yazıyı şifre yapmak bir sorun oluşturmaz büyük ihtimal ancak yüzde 0.1'de olsa o ihtimali kafanızdan silmenizde yarar var.

Rastgele benzersiz şifre üretmeniz için: RANDOM.ORG - Password Generator

----------

Bir kere android yükleyin virtualbox'ta.

Android açıldığında, bir google hesabınız var mı? tarzında bir kısım gelecek karşınıza. Tam o kısımda makinenin durumunu kaydederek çıkış yapın. O sanal makine sizin ana makineniz olacak. Ondan sonra ise, o ana sanal makinenize ters tıklayıp çoğalt diyerek her mail açışınızda çoğaltın, silin.

Yani bir ana sanal makine. Her mail için çoğalt diyerek o makinenin kopyasını oluşturun. Bir google hesabınız var mı? kısmında durum kaydedildiği için sizden üyelik açarken asla telefon onayı istemez. Hatta doğum tarihi bile yazmazsınız.

Sadece isim soyisim ve captcha doğrulaması yaparsınız.

-----------

En pratik, kılsız tüysüz mail açma yöntemi bu olsa da, virtualbox ve android ile açılan maillerin spamden kapatmaya daha yatkın olduğu konusunda bir halk efsanesi olduğunu da görmezden gelmeyin.

Son düzenleme:

Bu konuda adminimizin acdığı bir konu var biraz incele istersen.Konudaki video calışmıyor Burdan videoya ulaşabilirsin. Son olarak mail ismiyle şifre oluşturmak bana pek sağlıklı gelmiyor randomlu şifreler kullanın bence daha sağlam olur.Random şifre oluşturma sitesine Burdan ulaşabilirsin.

Edit:Ayrıca konuda bir arkadaş Start BlueStacks tavsiye etmiş bana kalırsa sanal makine
ile pcyi kasmaktansa Start BlueStacks kurup daha hızlı mail acabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ayrıntısıyla anlatmış ekliyecek birşey göremiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri