Sanal Kart ile Paypal Onaylanırmı

• Kullanıcı jamaican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

jamaican

Yasaklanmış
iyi aksamlar sanal kartile paypal onaylanırmı

paypal onay yapanlar o şekilde yapıyor biliyorum

galıba ewet ama uzmanından bende duymak ısterım ne kadar para gıder onaylatmak ıcın

3 tl çekiyorlar, ben sanal kart ile onaylatmıştım kendi hesabımdan. Onaylatınca 3 TL'yi paypal bakiyesi olarak yüklüyorlar tekrar sana

sanal kart ile onaylanması iyiymiş forumda sanal kart saglayan arkadaslar var

demin biri konu acmış adam fiyatta ucmus 20 tl diyor kusurabakmasın arkadas tahmin ettim boyle bir konu actım

demin biri konu acmış adam fiyatta ucmus 20 tl diyor kusurabakmasın arkadas tahmin ettim boyle bir konu actım

banka havale yada gun mesaı saatlerı ıcerısınde yapıcak olursanız eft ıslemını 12 lıra karsılıgında onaylama ıslemınızde yardımcı olabılırım 3 Lira bakıye zaten sızın paypal hesabınıza aktarılacaktır buda sıze 9 lıra karsılıgında gelmıs olucak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri