Sanal kart oluşturma

KondansatoR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kredi kartım yok ve sanal kart oluşturmak istiyorum.
Garanti bankası gibi başka bir bankada vadesiz hesap ile sanal kart oluşturabiliyor muyuz?
Iş bankası denedim kredi kartsız açamadım. :)

Benim bildiğim sanal kart kredi kartı ile açılan bir şey. Kredi kartını alıyorsun açıyorsun harcama yapınca otomatik kapanıyor sanal kart. Kalıcı bir şey değil sanal kart yani. Kuveyt'de böyle.
Yani sadece harcama yapacağın zaman açılıyor. Harcama yapılınca kapanıyor. Yani kredi kartı olmadan açılamaz mantıken )

bende öyle hatırlıyorum.iş bankasını kullanıyorum bu iş için ve sanal kart tek kullanımlık şekilde,en azından ben öyle kullanıyorum :)

işbank kartım vardı 3 lira limitli atadım , azure için lazım heralde.

Azure için lazım ise gerek yok. Abi windows yani. Senden habersiz para mı çekecek ) Hem aldıktan sonra ayarlardan kartını çıkartırsın olur biter. Şüpheleniyorsan yani

Hmm bu Garanti Parakart falan okumuştum bir konuda vadesiz hesapta kullanılamıyor mu?

iş bankası kredi kartım var.internet bankacılıgına giriyorum,soldaki seçeneklerden birisinde sanal kart sekmesi var.oradan bi sanal kart oluşturuyorum.mesela bi web sitesinden 20tllik ürün alıcam diyelim.kredi kartımdan sanal karta 20tl aktarıyorum,web sitesinden ürün alırken kart bilgisi istedigi bölüme sanal kartın bilgilerini yazıyorum ve 20tl ödemeyi yapıyorum.yada 18-19tl ödedim diyelim,kalan küsüratı tekrar kredi kartımı atıp sanal kartı siliyorum.yada zararı yok diyorsanız silmenize gerek yok.benzer işlemler için aynı şekilde ödeme yaparsınız.sonuçda karşıdaki site parayı asıl karttan degil sanal karttan çekiyor.siz kredi kartınızdan sanal karta para atmazsanız ödeme yapamıyor.biçok kez denedim bunu,kartta para yok diyor sanal kartdan ödeme yapmıyor :)

Sanal kartın çıkış amacı kredi kartını vermeyi istemediğiniz yerlerde kullanmak için yani kredi kartınız olmadan sanal kart oluşturamazsınız.

Is bankasinda kredi kartin olmadan olusturamiyorsun. O secenek sadece garanri bankasinda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman bir de Garanti Bankası'ndan hesap açtırırım artık.
Teşekkürler yanıtlarınız için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri