Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kabul ettım hocam
Hocam hattab.samil bu isimle 3 tane skype çıkıyor ilk sıradakini ekledim umarım sensindir kendi skype adresimide p.m attım
pm attım dönüş bekleniyor
Paypalınız açıldımı hocam![]()
yok hesap tamamıyle kapatıldı ıcerdekı parayı 6 ay sonra degılde bu ay ıcınde almaya nıyetım var
kaç dolar vardı hocam içinde?
yok hesap tamamıyle kapatıldı ıcerdekı parayı 6 ay sonra degılde bu ay ıcınde almaya nıyetım var
Peki hocam paypal işlerinize ne olucak ? Paypal alım satım işi bittimi yani.Telefona kimden tl atıcam ben![]()
kardeşim bana 20 dolar paypal lazım skype dan ekledim seni
[MENTION=13932]cecenistan[/MENTION] hocam 12 tl vodofone gerekiyor paypaldan göndericem ücreti yardımcı olurmusun
paypal bozma ve dıger ıslemlere devam edıyoruz
cecen kardeş hayırlı işler diliyorum
Merhaba hocam, Steam için Cüzdan kodu aramaktayım ancak paypal ile satan hiç bir yer yok gibi. Acaba Steam Cüzdan kodu sağlamanız mümkün mü?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.