Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam 1 lira kazanayım yav 1 liraona bile mutlu olacağım,ancak yok arkadaş olmuyor
![]()
ilk 8 ayda kazandığım toplam para 56 TL'ydi. Forumda eskiden böyle konularda çok açılmazdı, şimdi bu konuyu açarak nasıl bir katkı bekliyorsun yada hangi farkındalığı yaratmak istiyorsun?
Hocam 1 lira kazanayım yav 1 liraona bile mutlu olacağım,ancak yok arkadaş olmuyor
![]()
hocam kazanırsın kazanmasına da nasıl kazanırsın anlatayım
azimli olacaksın ben bu işi başarrım üstesinden gelirim ilk önce kendini inandıracaksın buna
azimin yanı sıra da sabırlı olacaksın çünkü bu iş çok ama çok sabır gerektiren bişey zoru gördün mü amaaaaan boşver ya demeyeceksin üstüne üstüne gideceksin
araştırmacı olacaksınkimse kimseye kolay kolay kategori vermez bence de vermemeli sakın bu sözümü yalnış anlamayasın çünkü önünde internet var yani bir ton bilgi sana 1-2 saniye uzakta yaz google'a ot yaz çöp yaz araştır uygula dene illaki doğru sonuca çıkacaksın hayatın temel felsefesi bu
![]()
ya birader hayırdır ? içimi dökmek istedim ne oldu zorunamı giden birşeymi yazdım ? ne dir bu terslik ??
şu brader kelimesine oldum olası tav olmuşumdur, o yüzden cevap verme tenezzülünde bulunmucam. Yalnız şu konuyu açıp, burada ahkam kesmek yerine 2 tane yararlı konu okusan emin ol 0.40$ kazanıp sevinebilirdin.
ters yapmana gerek yoktu,bana kalırsa,ben burada ne kategori dileniyorum ne de baska bir şey,sadece içimdekileri paylasmak istedim hocam.
Tamam dostum sen haklısın,
ancak 2013 yılında bu forumu keşfetmiş birisinin bu duyguları paylaşması bana çok ironik geliyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.