aslında yasak kategori paylaşımı "funny, car crash " yine olmuyorsa da zorlama![]()
Şikayeti nereye yapıyoruz oldumu şimdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aslında yasak kategori paylaşımı "funny, car crash " yine olmuyorsa da zorlama![]()
Git hocam buradaki insanların çoğunun umrunda olmaz bir çoğununda hoşuna gider youtube dan biri gitti de 1 kişi de olsa pay çoğaldı diye. Çünkü devam edersen kazanıcaksın elbet belli yani 1 kişi 1 kişidir boşver bırak pes et ve hayatının başarısız kısımlarına yaz o 2 ayı burada ki çoğu insan aylarını yıllarını verip günde 18 saat çalışırken sen 2 ayda pes et.
Her günüm kendimi ve yeri geldiğinde ortağımı motive etmeye çalışmakla geçiyor çünkü bu saçma ruh haline çoğu zaman bende düşüyorum 1.5 yıldır düzenli ödeme alan birisi olarak. Okulumdan ve diğer konularda aklına ne gelirse fedakarlık veriyorum üstüne birde bu saçma sapan pes etme duygusu geliyor aklıma ama bi geriye dönüp bakıyorum ulan ben bu kadar şeyden pes etmek için mi fedakarlık yaptım. O zaman tek yol var o da zafer yapacağın işe önce inanıcaksın inanmadan olmaz.
Üslubum sert gelebilir bendende büyüksün ama pes edersen kaybediceksin pes etmeyip devam edersen başarmak için bir şansın olucak ve pes etme durumuyla o kadar çok başbaşa kaldım ki her konuda ama hiçbirinde ben pes ediyorum demedim dediklerim olduysa bile koca bir başarısızlık olarak scoreboardıma yazıldı hep.Şu anda birlikte çalıştığım arkadaşımı bile en az 5 kez bu şekilde geri çevirdim. Kararını kendin ver 2 ay sen daha yeni bile sayılmazsın.
Merhaba,hemen hemen 2.ayım bu,pes etme diceksiniz biliyorum da yok ne yapayım ne edeyim kendime bir kategori tutturamadım arkadaş,böyle devam ederse bir kaç güne youtube ile vedalaşmayı düşünüyorum![]()
Bu arkadaş ki ytye ilk başladığında dolandırılan, kazanamıyorum ne yaptıysam olmuyor diye skypede dertleştiğimiz işi nerdeyse bırakacakken kazanmaya başlayan ve şimdi ele gelecek birşeyler kazanan biridirSana verilebılecek tek kategori ve fikir : ''PES ETME...!!!'' gerisi hikaye ...
Şuandan itibaren süreç belirle , aç 10 - 15 kanal , içlerine salla 50 şer video 1 ay - 45 gün sonra kazandırmaya baslamazlarsa bırak git ... Ama mutlaka biri tutmasa diğeri , o tutmasa diğeri tutacaktır ... 1 ay 45 gun kanal oturmadan bişi bekleme , o süreç sonunda açtıgın 15 kanaldan yine bişi kazanamamaıssan zaten ozaman bırak git i şimdiden GÜLE GÜLE ...
EDİT : Gerçek bir hikayeden esinlenmiştir... (Kendimden)
EDİT2 : Giderken Yarı yoldan dönenlerdenim![]()
Bu arkadaş ki ytye ilk başladığında dolandırılan, kazanamıyorum ne yaptıysam olmuyor diye skypede dertleştiğimiz işi nerdeyse bırakacakken kazanmaya başlayan ve şimdi ele gelecek birşeyler kazanan biridirPes etme çalış o zaman görürsün emeklerinin karşılığını
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.