Sanırm kapanma sorununun çözümünü buldum

Arkadaşlar sorun mac adresinden ise, sizin programla ya da manuel mac adresinizi değişirmeniz, sanal bir işlem olacağı için, fiziksel mac adreste bir değişme olmayacağından, yine sıkıntı çıkabilir.

Oracle VM VirtualBox indirin. Üzerine Xp ya da windows 7 kurun. Her mail almadan önce, oracle den ayarlar kısmına girip, ağ seçeneğine tıkladıktan sonra, gelişmiş butonun altında mac adresine reflesh dediğiniz anda sanki ana karttaki ethernet kartını söküp yenisini takmışınız gibi mac adresini değiştirecektir. Böylece her mailde orjinal mac adresi.

İnternette sanal işletim sistemi kurmakla ilgili bolca kaynak var.

Zaten bi kanala normaldede 50 video atınca sorun olmuyo hocam 500 atınca kapanıyo :D

Mac adresi modem ile sizin aranızdaki yani sadece LAN'ı ilgilendiren bir IP adresidir. Başka sitelere iletilemez. Talep edilemez. Bildiğimiz hiçbir web dilinde (PHP, ASPX vs) mac adresini al diye bir komut yoktur.

Bunu yalnızca Chrome korsan bir şekilde iletebilir. Chrome kullanmıyorsanız da Google'ın bilmesine imkanı yoktur diye düşünüyorum.

Opera'yı açtınız. Youtube'a girdiniz. Server'a girerken böyle bir bilgi iletilmiyor. Server'ın sizden bu bilgiyi istemesi ve sizin tarayıcınızın da bunu servera iletmesi gerekiyor. Böyle bir protokol yok.

Mac adresi modem ile sizin aranızdaki yani sadece LAN'ı ilgilendiren bir IP adresidir. Başka sitelere iletilemez. Talep edilemez. Bildiğimiz hiçbir web dilinde (PHP, ASPX vs) mac adresini al diye bir komut yoktur.

Bunu yalnızca Chrome korsan bir şekilde iletebilir. Chrome kullanmıyorsanız da Google'ın bilmesine imkanı yoktur diye düşünüyorum.

Opera'yı açtınız. Youtube'a girdiniz. Server'a girerken böyle bir bilgi iletilmiyor. Server'ın sizden bu bilgiyi istemesi ve sizin tarayıcınızın da bunu servera iletmesi gerekiyor. Böyle bir protokol yok.

Evet şimdi kafalar tam karıştı.Ustalardan yorum bekliyoruz.

Bilgi çok doğru. Ancak sizin onayınız ile eklenti (mesela java eklentisi) çalıştırırsa mac adresiniz gözükebilir.

Evet şimdi kafalar tam karıştı.Ustalardan yorum bekliyoruz.

En sevmediğim yorum. Bizim usta olmadığımızı nereden çıkarıyorsun? Bir üstteki mesaj doğrudur. Javascript değil Java ile bu bilgi belki talep edilebilir ki Java'nın çalışması için izin talep eder. Javascript biliyorum. Javascriptte MAC adresi istetme gibi bir terminal yoktur. PHP, ASPX vs. bunlarda zaten yoktur.

http://compnetworking.about.com/od/tcpip/f/convertmacipadd.htm
Answer: It is usually not possible for a person to get the MAC address of a computer from its IP address alone. These two addresses originate from different sources. Simply stated, a computer's own hardware configuration determines its MAC address while the configuration of the network it is connected to determines its IP address.

http://security.stackexchange.com/q...mac-address-even-if-i-use-different-virtual-m

Unless the website is running some application on your machine (Java applet, Flash, plugin, addon..) it cannot find out your MAC address anyway. Proxied or not, TORed or not, Virtual Machine or not.
To the question in the original title: No, a website should never be able to "detect" your MAC address, under any circumstances. The MAC address only identifies your NIC on the local network segment, it isn't passed upstream to a website that you're accessing via intermediate routers.

Son düzenleme:
Bence kapanmanın sebebi mac olamaz, bende bunu 15 gün önce yaşadım hatta maci geçtim.
İp programı aldım paralı, ip değiştiriyordum, mac değiştiriyordum hatta hatta hdd serial number değiştirerek açıyordum ancak yine kapanıyordu.
Çözüm olarak 15 gün hiç mail veya vdsye girmedim kapanan kanalları sildim ve gittim başka yerden mail aldım şimdi kapanma olmuyor.

Muslera07

Sizin usta olmadığınızı söyleyen yok.Diğer ustalardan yorum beklediğimi belirttim.
Alıngan olmayalım lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri