Saniye Anne Gelişmeleri...

imparator

Yasaklanmış
Web sitesi
www.saniyeanneyemekleri.com
Değerli YT Ailesi Dün Yaşananları hepiniz biliyorsunuz. Domain i Alan Şahıs Sonradan Bana gelip 250 tl ye satacağını söyledi ama ilgilenmedik çünkü artık biz sadece işimize bakacağız.Zamanınızı Aldığım İçin Özür dilerim.O an Sinirlenmiştim.Şimdi Rahatım Gerekirse 50 Tane Olsun İçerik Bizde Olduktan sonra..
Bugün çekimler olacağını belirtmiştim ama Canlı Yayın Olmadı ve cuma günü Yayınlanacak Benim Kameram dan çekimler

http://www.saniyeanneyemekleri.com/saniye-anne-atv-zahide-ile-yetis-hayata-kamera-arkasi-izle

Birde Quizden Kazanma İçin Yazı Geldi Sorun Yok Youtube Hatasıdır Diye..Kanala Devam Kararı Aldım Veda Videosunu Kaldırdım ::)

Son Olarak Saniye annenin İngilizce Youtube Kanalını İyi İngilizcesi Olan Bir arkadaşla faaliyete geçirmek istiyorum bu konu hakkında ileriki zamanlarda konu açıp şartlara uyan ve ilgilenen arkadaşlarla görüşeceğim

Bu arada İleride Stüdyo Çekimleride Olacak Davet ettiler Uçak masraflarını karşılarız dediler.Gelirmisiniz dediler.Kardeşim Serin de konuk olacak Bilenler bilir onu Rap Söyleyecek.Bende Şiir Kanalımdan Bikaç Şiir Okurum :::)
Saygılar Sevgiler..

Son düzenleme:
Güzel ilerliyorsunuz hocam başarılar yalnız sarı puntoyla yazdığınız yazı hiç okunmuyor :)

Hocam gelişmeleri tek konudan götürsen ? gerekirse sabitlesinler hatta o konuyu ama takip eden hem konuyu takibe alır takip eder sürekli.

Hayırlı olsun reklamların dönüşlerini iyi değerlendirmeni tavsiye ederim bir daha bu şanslar gelmeyebilir.

Bu arada Allah yolunuzu açık etsin inş Ama şöhret olunca parayıda kırınca buralara uğramamazlık etmeyin :)

Hocam gelişmeleri tek konudan götürsen ? gerekirse sabitlesinler hatta o konuyu ama takip eden hem konuyu takibe alır takip eder sürekli.

Hayırlı olsun reklamların dönüşlerini iyi değerlendirmeni tavsiye ederim bir daha bu şanslar gelmeyebilir.

Düşünemedim Admin kardeşlerim taşıyabilir.Evet gelmeyebilir hocam Ben yayından sonra başka programlar araştıracam

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------

Hayırlı uğurlu olsun, Saniye Annenin ellerinden öperiz, Allah uzun ömürler versin inşallah.

Teşekkür ederiz :)

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

Bu arada Allah yolunuzu açık etsin inş Ama şöhret olunca parayıda kırınca buralara uğramamazlık etmeyin :)

Olurmu Öyle Şey hocam Aslolan YT ....:D

Değerli YT Ailesi Dün Yaşananları hepiniz biliyorsunuz. Domain i Alan Şahıs Sonradan Bana gelip 250 tl ye satacağını söyledi ama ilgilenmedik çünkü artık biz sadece işimize bakacağız.Zamanınızı Aldığım İçin Özür dilerim.O an Sinirlenmiştim.Şimdi Rahatım Gerekirse 50 Tane Olsun İçerik Bizde Olduktan sonra..
Bugün çekimler olacağını belirtmiştim ama Canlı Yayın Olmadı ve cuma günü Yayınlanacak Benim Kameram dan çekimler

SANİYE ANNE ATV ZAHİDE İLE YETİŞ HAYATA KAMERA ARKASI İZLE | saniyeanneyemekleri.com

Birde Quizden Kazanma İçin Yazı Geldi Sorun Yok Youtube Hatasıdır Diye..Kanala Devam Kararı Aldım Veda Videosunu Kaldırdım ::)

Son Olarak Saniye annenin İngilizce Youtube Kanalını İyi İngilizcesi Olan Bir arkadaşla faaliyete geçirmek istiyorum bu konu hakkında ileriki zamanlarda konu açıp şartlara uyan ve ilgilenen arkadaşlarla görüşeceğim

Bu arada İleride Stüdyo Çekimleride Olacak Davet ettiler Uçak masraflarını karşılarız dediler.Gelirmisiniz dediler.Kardeşim Serin de konuk olacak Bilenler bilir onu Rap Söyleyecek.Bende Şiir Kanalımdan Bikaç Şiir Okurum :::)
Saygılar Sevgiler..

Süleyman bey Hayırlı olsun çok güzel ve keyifli geçmiş çekim. Ben sitedeki paylaşımı biraz acele yazdım umarım siz de beğenmişsinizdir. Saniye Anneye çok slm okurlarından sitenin mailine çok sayıda mail geliyor onlarıda okursanız sevinirim ben bazılarını cevapladım Saniye anne Resmi web sitesi hakkında olanları

Süleyman bey Hayırlı olsun çok güzel ve keyifli geçmiş çekim. Ben sitedeki paylaşımı biraz acele yazdım umarım siz de beğenmişsinizdir. Saniye Anneye çok slm okurlarından sitenin mailine çok sayıda mail geliyor onlarıda okursanız sevinirim ben bazılarını cevapladım Saniye anne Resmi web sitesi hakkında olanları

Teşekkür Ederim Dilek Hanım Biraz Yoğun geçiyor Yarın İlgileneceğim :9

Abi kredi çekip mekanmı açsak acaba tabildot usulü bak ben işsizim de şuan bakarım mekana :D [MENTION=13132]imparator[/MENTION]

Saniye Annemizin yemeklerini istiyoruzz

Valla Kardeşim Çekenler bol bool yedi bugün sende buyur evimize :9

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

Abi kredi çekip mekanmı açsak acaba tabildot usulü bak ben işsizim de şuan bakarım mekana :D [MENTION=13132]imparator[/MENTION]

Valla İzmirliler çok mesaj yazıyo restoran açın diyede.Sermayemiz yok ...:9:mad:

Gel benim dükkanı ucuza devredeyim sana, Hizmet sektörü kadar berbat bir şey yok. elemanı bi dert müşterisi ayrı bi dert. Ömründen ömür gitsin, GEl yaşlandırayım seni :)

Eyvallah abi bende gıda hizmette baya takıldım 3-4 yılım gitti Burgerking Forumlarda By Dönerlerde felan öğrencilikte sıyırdm bıraktım en son :D

Allah kolaylık ve sabır versin valla sanada
İnsanlarla uğraşmak en zor meslek

Gel benim dükkanı ucuza devredeyim sana, Hizmet sektörü kadar berbat bir şey yok. elemanı bi dert müşterisi ayrı bi dert. Ömründen ömür gitsin, GEl yaşlandırayım seni :)

Hahahahahahahaha :D

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

Eyvallah abi bende gıda hizmette baya takıldım 3-4 yılım gitti Burgerking Forumlarda By Dönerlerde felan öğrencilikte sıyırdm bıraktım en son :D

Ne çabuk vazgeçtin Alper Sana Güvendiydim....:)

Hocam bir şey yazmadım şu ana kadar ama başından beri takip ediyorum gelişmeleri. İlerlediğinizi gördükçe de seviniyorum gerçekten.. Maşallah diyeyim Allah bozmasın :)

Yalnız sitenizi ve youtube kanalınızı görsel anlamda biraz geliştirmelisiniz bence. Özellikle site alelade hazırlanmış gibi duruyor. Diğer sitelerden ve kanallardan farkı olmalı bu sayfa resmi sayfa denmeli bence. Yolunuz açık olsun, Saniye annenin ellerinden öperim :)

Valla Kardeşim Çekenler bol bool yedi bugün sende buyur evimize :9

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:05 ----------

Valla İzmirliler çok mesaj yazıyo restoran açın diyede.Sermayemiz yok ...:9:mad:

İnşallah geleceğim abi bir daha ki izmire gelişimde ;)

Boşver abi Gıda sektöründe Sıcak para ama çekilcek iş değil inan

Sağolasın ya. gerçektende öyle..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri