Saniye Anne Zahide ile Yetiş Hayata da

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Öncelikle Bir Site Kurmanızın Zamanı Geldi Ve Geçiyor Bile

Bir Site Kurun Bütün Videolarda Site Adresi Olsun Site Üzerindede Bütün Videoları Paylaşın

Sizi Artık Site Üzerinden Takip Etsinler Kanallarınız Kapansa Bile Site Üzerinden Yeni Kanallarınızın Tanıtımını Yapın Ve Adsense Reklamlarını Site Üzerindende Yayınlayın. yayınlarda site adresini vermeyi unutmayın.

Öncelikle Bir Site Kurmanızın Zamanı Geldi Ve Geçiyor Bile

Bir Site Kurun Bütün Videolarda Site Adresi Olsun Site Üzerindede Bütün Videoları Paylaşın

Sizi Artık Site Üzerinden Takip Etsinler Kanallarınız Kapansa Bile Site Üzerinden Yeni Kanallarınızın Tanıtımını Yapın Ve Adsense Reklamlarını Site Üzerindende Yayınlayın. yayınlarda site adresini vermeyi unutmayın.

Evet Haklısınız bende 2 gün önce alan adını alıp profesyonel biriyle site işine başladık.Şu anda Düzenleniyor Bu konuda Forumdan Alper kardeşim yardımcı oldu teşekkürler

Hayırlı olsun Siteyi Kurduktan Sonra Sizi Kimse Durduramaz Kendinizi Youtube Bırakmayın
Saçma Sapan Nedenlerden Kanalları Kapatıyor .

Böyle bir kanalda para kazanma kapatılmış. Yazık hakikaten de.. Başarılarınızın devamını dilerim. Günden güne tvlerdesiniz :)

Böyle bir kanalda para kazanma kapatılmış. Yazık hakikaten de.. Başarılarınızın devamını dilerim. Günden güne tvlerdesiniz :)

Teşekürler kardeşim işin garipi paranın kapanıp kapanmadığını bilmiyoruz ki bekliyoruz ama o kırmızı yt nin saçmaladığının göstergesi o kadar tv basın görüntüleri varken kanalda :) Kapandıysa dolar ve reklamlar neden var muallakcvp gelince paylaşıcam

[MENTION=13132]imparator[/MENTION] Hocam programa konuk edeceklermi :)

[MENTION=13132]imparator[/MENTION] Hocam programa konuk edeceklermi :)

evet zahide hanım 11 gibi uykudan uyandırdı.samimi konuşmalar hemşeriymişhafta içi izmire iki muhabir gönderip canlı yayın yapacaklarını istediler başvuru için teşekkür ettiler.Bana değil sontoruna teşekkür edin dedim .:9 bu şakaydı.Sonuç itibariyle gelecekler ama onlardan önce gelen olmazsa..

evet zahide hanım 11 gibi uykudan uyandırdı.samimi konuşmalar hemşeriymişhafta içi izmire iki muhabir gönderip canlı yayın yapacaklarını istediler başvuru için teşekkür ettiler.Bana değil sontoruna teşekkür edin dedim .:9 bu şakaydı.Sonuç itibariyle gelecekler ama onlardan önce gelen olmazsa..

Hocam vallaha sizin adınıza çok mutluyum çünkü kanalı tanıtacaksınız ama kesin bahsedin kanaldan bu sorunuda anlaın yeni kanala geçeceginizi bahsedin

Hocam vallaha sizin adınıza çok mutluyum çünkü kanalı tanıtacaksınız ama kesin bahsedin kanaldan bu sorunuda anlaın yeni kanala geçeceginizi bahsedin

Hocam yeni kanalı tanıtıcamda.Para işine girmek istemiyorum Üçbeş kuruş Kazanıyo binlerce emektar onada el atmasın hükümet :) nerden para alacağını şaştı zaten

Hocam yeni kanalı tanıtıcamda.Para işine girmek istemiyorum Üçbeş kuruş Kazanıyo binlerce emektar onada el atmasın hükümet :) nerden para alacağını şaştı zaten

hocam para kazanma işini sölemeyinde devamlı takip etmek isteyenler için youtube kanalımızdan sitemizden takip edebilirsiniz vs vs dersin:D

Hocam buldum çözümüde buldum bi face sayfası aç saniye anne ile ilgili işte zahideye çktıgınızdada onu söylersiniz böyle yazıp bulabilirsiniz diye şimdiki kanaldaki videolarıda eklersin oraya oradan hem begenirler sayfayı takipte kalırlar sonrada yeni kanalı gösterirsin yeni kanaldakileri tanıtırsın :)

böyle güzel şeyleri gördükçe özgün çalışmanın zevkini görüyorum ki para sıkıntım olmasa eğlencesine özgün çalışcam ama işte :/

böyle güzel şeyleri gördükçe özgün çalışmanın zevkini görüyorum ki para sıkıntım olmasa eğlencesine özgün çalışcam ama işte :/

Özgün Çalışmanında sıkıntıları oluyo çok emek harcıyosun aylar geçiyo kanal indeksleniyo yt amca gelip bahane ediyo bişeyleri kazanma gidiyo.İşte o anlarda bende Spam daha iyi diye Düşünüyorum Kızdığımdan yt ye..:)

Özgün Çalışmanında sıkıntıları oluyo çok emek harcıyosun aylar geçiyo kanal indeksleniyo yt amca gelip bahane ediyo bişeyleri kazanma gidiyo.İşte o anlarda bende Spam daha iyi diye Düşünüyorum Kızdığımdan yt ye..:)

Şu anda kanalınızda videolarda reklam çıkıyor. Para kazanma geri açıldı galiba.

Son düzenleme:
Tgrt nin haberi sunumu çok profesyonelce ve güzel olmuş.

Cihan Haber de özel çekim yapmış çok güzel oda.

Özgün kanalın Sahte tık tan nasıl para kazanması gider?. Yada O kadar çok sevdilerki Saniye anneyi, Gören herkes bütün videolardaki bütün reklamlara tıkladı, fazla fazla tıkladı, hatta Aynı gün içinde çerezleri ip'si değişti değişmedi yine tıkladı . Yada Bir ihtimal daha var Çekemeyenlerin işi.

Youtubea mesaj yaz belki düzeltirler. Olmazsa yeni kanal , hatta yeni bi kanal şimdiden aç abi bütün videoları yükle sen şimdiden, index alsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri