Saniyede 128 dolar kazanıyor | Bill Gates'in servetiyle ilgili ilginç bilgiler

Hocam öncelikle o adam Müslüman olmadığı için Müslüman olan bir insanın verdiği 1 lira onun 72 milyar dolarından daha üstündür.

Yukarıdaki cümlenizden belli oluyor hocam evet sizin gavurların yaptığı siteden korsan yayınlayarak kazandığınız 1 lira o adamın 72 milyarından daha üstün hamdolsun :)

Hocam ALLAH ını seversen sen anlamak mı istemiyorsun yoksa hakikaten anlamıyormusun. Ben o sözümün arkasındayım neye dayanarak diyorsan

“RABBlerini inkâr edenlerin durumu şudur: “Onların amelleri, fırtınalı bir günde şiddetli rüzgârın uçurduğu küle benzer. Kazandıklarından hiçbir şeyi elde edemezler. İşte haktan en uzak sapıklık budur”(İbrahim, 14/18)

Bu ayete bakarak diyorum.

Diger konuya gelirsek biz sadece youtube'den kazandığımız para ile geçinmiyoruz. Ayrıyetende bunların Müslüman ülkeleri sömürdüklerinin yanında bizim youtubeden aldığımız devede pire kalır.

Lütfen daha yorum yazma ikili tartışmaya dönmesin.

Son düzenleme:
Size laf anlatmaktan bıktım hocam sizin gibilere :D Sen kurandaki yazılanlara göre mi yaşıyorsun dini de bana kurandan ayet atıyorsun o sebepten attığın ayetleri okumuyorum ben. Biraz daha yaşamdan örnekler veriyorum olması gereken islamı değil sizin yorumladığınız islamı anlatıyorum ben. Madem bu kadar ayetlere göre yaşıyorsun dinini
kuranda ne demiş ;

“Ey iman edenler! Mallarınızı aranızda batıl yollarla yemeyin. Ancak karşılıklı rıza ile yapılan ticaretle olursa başka. Kendinizi helak etmeyin. Şüphesiz Allah size karşı çok merhametlidir.” (Nisa, 4/29)

neden spam yapıyorsun o zaman helalinle aldığın paraya bak ne diye geziyorsun bu forumda ? Bitiyorum şu dinin sadece kendi çıkarlarına uygun kısımlarını görenlere müslüman olmayanlar için senin attığını demişse, senin içni de yukardakini demiş sen neden uymuyorsun ?

İçki içeni ondan bir şey olmaz der, haram yiyeniı ondan bir şey olmaz der ama konu müslüman olmayan birinin yaptığı büyük işler olunca müslümanlık hatırlanır dışardan gören islamofobik sanar bizi arkadas ama kabul ediyorsan ona göre yaşa etmiyorsan da millete ders verme burda ya ne kadar komiksiniz siz

Bak çok güzel bir konuya değinmişsin keşke hayatımızın her alanında Kuran'a göre yaşabilsek.Sadece spam değil başka günahlarımızda var ALLAH biliyor kuldan saklasan ne olacak.Ama benim anlatmak istediğim olay farklı ben diyorum ki ALLAH bizlere İman nimetini vermiş , Sağlık Nimeti vermiş ve daha sayısızca nimet.Arkadaş adamın parasını atınca ( zenğinlikte bir nimet ) bende ALLAH ın ona zenğinlik nimetini verdiğini bizlere İman nimetini verdiğini ve bize verilen Nimetin daha kıymetli bir Nimet olduğunu anlatmak için yazdım.

Ayrıca ben orda adamın yaptığına kötü birşey demedim ki ben adama karşı olayım.

Ben bu konuyu 2 dakikada okudum bu adam saniyede 128 dolar kazanıyorsa
ben bu konuyu okurken toplam 15,360 $ kazandı
benim bu hesaplamayı yapmam ve bu yorumu yazmam 1 dakikamı aldı
o zaman sırf yorum yaparken : 7,680 $ kazandı

ben bu konuda durdugum süre içinde : 23040 $ kazandı
23040 $ := 67.184,64 TL kazandı rahatmısın Bill gates !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri