Saniyede Kaç MB Download Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Saniyede 50mbit indirdigim oluyor. Özelikle 2..3..4gb tek parca dosyalarda 10 saniye sürmuyor 5mb da ram var. Vds.

Valla bugün aldım biyerden ismini vermiyim 2 megabayt ile zor indiriyorum iadesini yapabilrsem sizden almayı düşünüyorum.İndirme hızı olarak megabayt cinsinden ne kadar lık bir değer görürüz.

kardeşim vds lerde hız sürekli aynı olmaz MB cinsinden 15-35 görüyrum ben 2 ram olan makinada.... 4 ram li makinalerda 55 i de gördük ama sürekli olmuyor işte...hatlardan dolayı değişiyor...

kardeşim vds lerde hız sürekli aynı olmaz MB cinsinden 15-35 görüyrum ben 2 ram olan makinada.... 4 ram li makinalerda 55 i de gördük ama sürekli olmuyor işte...hatlardan dolayı değişiyor...

Ya önemli olan belli bir hızın altına düşmemesi mesela 2 megabaytın altına düşüyormu .Yada gün içinde sürekli düşük bir değerde kalıyormu merak ettiğim bu ?

Ya önemli olan belli bir hızın altına düşmemesi mesela 2 megabaytın altına düşüyormu .Yada gün içinde sürekli düşük bir değerde kalıyormu merak ettiğim bu ?

2 MB altına dümesi %0,5 lik bir olaydır oda olursa bi anda olur hatlardan dolayı ve yükselir... ben genelde gün içinde değim gibi 15-25 arası geceleri 30-35 görüyorum yani hatlardaki yoğunluğa göre değşşiyor

2 MB altına dümesi %0,5 lik bir olaydır oda olursa bi anda olur hatlardan dolayı ve yükselir... ben genelde gün içinde değim gibi 15-25 arası geceleri 30-35 görüyorum yani hatlardaki yoğunluğa göre değşşiyor

Yani mükemmel bir değer eğer o şekil indiriyorsa bakalım geri ödeme alırsam sizden alıcam direk olmazsa bir daha ki aya inş. para boşa gitmesin.İsraf etmeyelim :D

Bu youtBe ile alakali olanda bisey.. genelde buyuk dosyalari aninda indiryor bende ...youtube ile alakali bisey.. speedtest yaptimi surekli ayni sonucu veriyor . Ama youtubeda degisiyor. Benimki 50mb down 10mb up 5gb da ram . Bi ara 60 70mb down bile yazmisti yarim saniye kisa bi sure icin idm ile.

Yani mükemmel bir değer eğer o şekil indiriyorsa bakalım geri ödeme alırsam sizden alıcam direk olmazsa bir daha ki aya inş. para boşa gitmesin.İsraf etmeyelim :D

ok ama şunuda bilina ldığnız yerde bir-iki gündür sıkıntı varsa olablir anlık değişim gösterir vds lerdeki hızlar...bilginiz olsun iiyi geceler

Bu youtBe ile alakali olanda bisey.. genelde buyuk dosyalari aninda indiryor bende ...youtube ile alakali bisey.. speedtest yaptimi surekli ayni sonucu veriyor . Ama youtubeda degisiyor. Benimki 50mb down 10mb up 5gb da ram . Bi ara 60 70mb down bile yazmisti yarim saniye kisa bi sure icin idm ile.

bende de tam tersi dosya boyutu büyüdükçe indirme hızı düşüyor. 50 mb dosyaları daha hızlı indirirken 200 mb de hız epey düşüyor

Aylar yıllar geçsede bir ömür böyle sorularla sürse'de insanlar sormaktan bıkmıcak :D
Hala anlamamak için uğraşanlar var vps-vds'in youtube'de limit olayını en basit anlamak ıcın Örnek; gidin youtubeden +20dk üzeri bir videoyu indirmeyi deneyin bakın kaç dk'da ındırıyor ve kaç mb'de? Birde gidin microsoft'un sitesinden bir dosya ındırın yada tamindir.com fark etmez yotubenın rahat 5katı hızda indiricektir bu upload içinde geçerli.

mantıken Düşünün. Youtube günlük 1 milyar kişi griyor(Adamlar bunun kutlamasını yaptı.gerçek)

bu youtube ziyaretçilerine limit koymasa zaten ölür gider dükkan kapatırlar:=) herkesin belli bir üst limiti var. onu zorladıkça youtube o limiti otomatik düşürüyor da . yapacak birşey yok.
adamlar çok kazanıyor bu işten. aklınıza bile gelmeyecek şeyleri adamlar kodlarla uygulamaya döküyor. önüne geçemezsiniz.

mantıken Düşünün. Youtube günlük 1 milyar kişi griyor(Adamlar bunun kutlamasını yaptı.gerçek)

bu youtube ziyaretçilerine limit koymasa zaten ölür gider dükkan kapatırlar:=) herkesin belli bir üst limiti var. onu zorladıkça youtube o limiti otomatik düşürüyor da . yapacak birşey yok.
adamlar çok kazanıyor bu işten. aklınıza bile gelmeyecek şeyleri adamlar kodlarla uygulamaya döküyor. önüne geçemezsiniz.

Hocam çok net özetlemiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri