Saniyeler içinde 200 300 izlenim almak

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Biraz önce bir çizgi film buldum neyse yükleyeme başladım son 1 saat te arattım birisi o çizgi filmi bildiğiniz spam yapıyodu saniyede 3 4 bölüm atıyodu hepsi anında 200 220 240 neyse işte böyle izlenimler vardı.Sonra baktım adam direk ilk sayfaya geçmiş ya nasıl oluyor böyle. Eğer sahte izlenim ise bu adamın kanalı kapatılıyormu ? biz boşa mı uğraşıyoruız izlenim alalım da ilk sayfaya fln geçelim diye.

Biraz önce bir çizgi film buldum neyse yükleyeme başladım son 1 saat te arattım birisi o çizgi filmi bildiğiniz spam yapıyodu saniyede 3 4 bölüm atıyodu hepsi anında 200 220 240 neyse işte böyle izlenimler vardı.Sonra baktım adam direk ilk sayfaya geçmiş ya nasıl oluyor böyle. Eğer sahte izlenim ise bu adamın kanalı kapatılıyormu ? biz boşa mı uğraşıyoruız izlenim alalım da ilk sayfaya fln geçelim diye.

Merhabalar,

Hocam forumda Mesajlar: 1,545 olmuşsun. Kusura bakmada bununda cevabını bilmiyorsan, ne yapıyorsun burada ?

Belli ki adamın sosyal medya üzerinde hesapları var, çok çabuk izlenim aldırabiliyor, yada sayfası gerçekten eskidir ve hitli bir sayfadır.
Bunların cevabının tamamı forumda var. Mesaj sayına yakıştıramadım.

Kırdıysam da kusuruma bakma.

Saygılarımla

Merhabalar,

Hocam forumda Mesajlar: 1,545 olmuşsun. Kusura bakmada bununda cevabını bilmiyorsan, ne yapıyorsun burada ?

Belli ki adamın sosyal medya üzerinde hesapları var, çok çabuk izlenim aldırabiliyor, yada sayfası gerçekten eskidir ve hitli bir sayfadır.
Bunların cevabının tamamı forumda var. Mesaj sayına yakıştıramadım.

Kırdıysam da kusuruma bakma.

Saygılarımla

hocam ne kadar sosyal medya hesabıda olsa o kadar izlenimi alamaz kanalı atayım istersen sende bana hak veririsin, adam 7 saatlik video attı tak diye anında bilmem kaç izlenim geldi yani mümkün dğeilllll

hocam ne kadar sosyal medya hesabıda olsa o kadar izlenimi alamaz kanalı atayım istersen sende bana hak veririsin, adam 7 saatlik video attı tak diye anında bilmem kaç izlenim geldi yani mümkün dğeilllll

niye alamasın bal gibi de alır aktif sosyal medya hesapları yada trafiği yüksek bir sitesi varsa

ya sitesi var veya face sayfası böylelikle direk izlenim alıyordur ha organik botnet ile'de kasabiliyorsunz ban yeme riski duruma göre değişiyor

100binlik sayfası olsa ilgi çekici başlıkla atsa yinede alamaz mı?

6 abonesi var hala izlenim alırlar diyo o kadar izlenimi 6 abonesi mi olur Allah aşkına

Şimdi. Öncelikle kanalı isteyenlere kanalı özelden verme. Kendinde kalsın.

Elinde çok güçlü aktif bir hesap varsa bilki tıklamasa bile izleyenler merak edip bakarlar, oda izlenim olarak yansır.

Benim sosyal medya üzerinde 10k'lık hesabım var, bir video paylaştığımda 300-400 ü yarım saatte yakalayabiliyorsam gerisini sen düşün.

neden olmasın adamın başka kanalları vardır oradan link verip yönlendirir facebook kanalı vardır başka hesabına ait onu kullanır

6 abonesi var hala izlenim alırlar diyo o kadar izlenimi 6 abonesi mi olur Allah aşkına
Kardesim ben 0 olan bir izlenimde F5 yaptıgımda 301 gördüm hemde 0 abone adamın kapak fotografı bile yok yani sıradan da öte :)
Benim tahminim izleme satın alıyorlar cünkü 15 e yakın video vardı hepsi 1 dk icinde +301 oldu ve de sizde tahmin edersiniz ki bunu ancak 1 m aboneye sahip olan birisi sadece yapar.
Sosyal medya su bu bence hikaye :)

Kardesim ben 0 olan bir izlenimde F5 yaptıgımda 301 gördüm hemde 0 abone adamın kapak fotografı bile yok yani sıradan da öte :)
Benim tahminim izleme satın alıyorlar cünkü 15 e yakın video vardı hepsi 1 dk icinde +301 oldu ve de sizde tahmin edersiniz ki bunu ancak 1 m aboneye sahip olan birisi sadece yapar.
Sosyal medya su bu bence hikaye :)

bende onu diyorum hikaye sosyal medta hesabı fln yok web sitesi var bilmem ne bende bunu anlatmaya çalışıyorum

Dediğiniz gibi sosyal medya hikaye .dolar işareti yakar yakmaz admefast hitleap gibi sitelerden izlenim kasıp indexe giriyorlar .zaten dikkat edin 3-4 güne spamdan patlıyor videoları .

ya 6 abonesi var adamın o kadar izlenim olsa gerçek olsa 6 abone mi olur yapmayın ya

abone sayısıyla paylaşım yaptığı yerin ne alakası varki.300 ü bulmak gerçekten zor değil orta derece trafiği olan bir sitede yaplaşım yapsa bile

bende gecenlerde gordum kanal ararken adam kanalı yenı acmıs belli kanal resmi yok abone 0 adam spam yapıyo her attgı video 2 dk da +301e takılıyodu bir iş var bu işin içinde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri