Saniyeler içinde 200 300 izlenim almak

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
chrome için otomatik f5 yapan programlar mevcut.
bunları kullanıyordur sonradan genele alıyordur videoyu.

Denemek isteyen denesin dostlar 10-15 izlenimde takılı kalırsın :)

aynı ipten 10-15 kere izleyemezsin yani izlersinde takılı kalır artmaz isteyen denesin biz denedik gördük :) f5 ile olacak iş değil hem zaten en fazla 2 gün sonra hem adsense hem kanal patlar partnerse parası bloklanır :) googleye kafa tutamaz kimse...

adamın sitesine gömülüdür hitleap falan da olabilir ama asla f5 olamaz imkansız sahsen denedim 10 en fazla 20 izlenimde takılıyo bi daha ilerlemiyor..

Hocam Sosyal Medyanın Seoda Ve İzlenımde Baya Bi Etkisi Var . %100 Hitli Facebook Sayfası Vardır Ya Da Hitli Bi Blogu

Denemek isteyen denesin dostlar 10-15 izlenimde takılı kalırsın :)

aynı ipten 10-15 kere izleyemezsin yani izlersinde takılı kalır artmaz isteyen denesin biz denedik gördük :) f5 ile olacak iş değil hem zaten en fazla 2 gün sonra hem adsense hem kanal patlar partnerse parası bloklanır :) googleye kafa tutamaz kimse...

adamın sitesine gömülüdür hitleap falan da olabilir ama asla f5 olamaz imkansız sahsen denedim 10 en fazla 20 izlenimde takılıyo bi daha ilerlemiyor..

301+ yaptığımı biliyorum

Doğal yoldan da olabiliyor.

Bu aslında çalıştığınız alt kategoriye bağlı.

Ben henüz spamcıların fazla bulaşmadığı çizgifilmlerde öyle kanallar ördüm ki, 2 hafta önce kurulmuş kanal milyonlarca izlenim almış ve hala almaya devam ediyor üstelik spam kanal.

İzlenimi bota yada diğer yapay izlenimlere bağlayamam çünkü youtube aramalarında birinci sayfada ilk üç sırada çıkıyor. Önemli olan bunun yöntemini bilmek.

o tür programlar mevcut, burda amaç ilgili kelime ile top 10 da yani aranan o kilemeyli ilk 10 sıralamaya girmek, bu bir çeşit hile oyunu, kanal kapanırmı kapanmaz ! bunu genelde ppd ve cpa cılar kullanır, bilgilerinize..

hocam şu olayı biraz açarmısın bu terimler nedir..
ppd ve cpa

hocam şu olayı biraz açarmısın bu terimler nedir..
ppd ve cpa

hocam o terimler youtube üzerinden adsense harici para kazanma yöntemidir.
ppd-indirme başı kazanç (anket tamamlatmak)
cpa-eylem başı kazanç (form doldurtmak, anket tamamlatmak)

youtuben para kazanmak için ilk sıralarda çıkmak gerek, ilk sıralara çıkmak içinde 3 kelimeli bir sözcük belirlersin, başlık, etiket ve açıklama kısmına bunları yazarsın, liste dışı seçeneği ile kanala yüklersin ve 301+ kasarsın, bunun yanında 3-5 beğeni ve birkaçtanede yorum yazdığında, o videoyu yayına soktuğun anda belli bir süre seni top onda tutar yani aramalarda ilk onda yer alır videon, sonrasında düşer,

clash of clans hack
oyun hack videolarına iyi bakın
yükleme saati ve izlenim + yorum + beğeni
ilk sırada olanlar hep aynıdır, yeni yüklenmiş 301+ yorum + ve beğeni almış videolar, bunlar 5-6 saate kadar kapanır, hiç önemli değil

bu böyle tekrar eder... yabancılar bunu yapıyor....

adsense harici olarak !!!

Cok hit alan bir websitesi var arkaya gomuyor izlenimleride takir takir aliyor

neyle kasıp kasmadığımı beni ilgilendirmez ben merak ettim nasıl yapıyo nasıl oluyor böyle diye sordum.

Kardeşim sen bu işin üstüne git bence burda söylenenlere bakma belki o yöntemi kullanlar vardır ve seninde o yöntemi kullanmanı istemiyolardır
youtube izlenim satan adamlar var onlardan izlenim alıyordur video gizlideyken sonra 200-300 izlenim olunca videoyu herkese açık yapıyordur bu şekilde sanki video saniyeler önce yüklenip böyle izlenmiş gibi oluyo tabi bu bide youtube açığıdır youtube bu videonun izlenmelerini algılayamadığı için video ilk sayfalarda sanki organik bi şekilde saniyeler içinde izlenim alan video muamelesi görüyor tahminimce

bu arada paravan blogta yapmış olabilir ve son günlerin modası bu paravan bloglar

kavgayı bi bırakın beyler :) şimdi para kazanmasını açmasak beğeni platformlardan videolara hit aldırsak sonra açsak yine patlar mı kanal?

Bi kaç video inceledim bugün de adam kesin gizliye alıp bişeyler yapıyo artık bu yöntemi herkes bilio heralde hep böyle kanallara denk geliom bu sıralar...

kim ne cevap verse öyle olmaz diyosun çözmüşsün sen demek ki o olmaz bu olmaz dediğine göre. :rolleyes:

Birisi kazanmanın yolunu bulmasın hemen kapattırabiliyor muyuz diye soruyorsunuz çok kötü konuşucamda şu forum kuralları işte...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri