Şanlıurfa Suruç'ta patlama!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş birde derlerki işid türkiyeye girmedi , illa ellerinde ışid bayraklarıylamı girmeleri gerekiyor eğer ışidin yaptığı kesinleşirse bence karşı bir saldırı yapılmalı

hunterlod siverekli galiba umarım orada değildir

HunterLord siverekli değil hocam ben siverekliyim daha önce hunterlord abime nerelisin diye sordugumda suruçluyum ama adıyamanda kalıyorum demişti galiba suruçlu oldugu kesin ama sanırım suruçta kalmıyor şimdilik. Suruçta kalıyor olsa bile onun olayla alakası yoktur bence çünkü patlama dışardan yardım için gelen bir gruba yapılmış

Yani büyük israil'in oraya kurulacağına inanıyorsun ?

hocam merak etme yahudi veya israilli değilim.bu forumun havasından suyundanmıdır nedir bir konu oldumu linç edecek adam arıyorlar.Roshild ailesi dünya üzerinde tüm devletlerin üzerinde bir güç.Bu aile ortadoğuda çıkan tüm savaşları,iç karışıklıkları,petrol akışını,bankacılık ve faiz sistemini,sterlin,dolar basımını yapan dünyada üzerlerine güç olmayan bir aile.ABD başkanı dahil olmak üzere kim onlara karşı duramıyor.Tek amaçları oda büyük israil devletini kurmak.Vaad edilmiş topraklara bunu yapacaklar.Yani orada barışa asla izin vermeyecekler büyük israili kurana kadar.Bunları ben değil abd li tarih bilimci bir prof söylüyor.Adını unuttum şimdi.

önüne geleni sokarsan ülkeye sonuc bu olur.allah rahmet eylesin

Sizin İŞİD dediğinizin başında kim var sanıyorsunuz.Tarih tekerrürden ibaret.Bundan 20 yıl önce oynanılan oyunlar tekrardan oynanılıyor.Milletimize büyük geçmiş olsun.Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin.

Bakalım başımızdaki büyüklerimiz nasıl bir şey uyduracaklar...

HunterLord siverekli değil hocam ben siverekliyim daha önce hunterlord abime nerelisin diye sordugumda suruçluyum ama adıyamanda kalıyorum demişti galiba suruçlu oldugu kesin ama sanırım suruçta kalmıyor şimdilik. Suruçta kalıyor olsa bile onun olayla alakası yoktur bence çünkü patlama dışardan yardım için gelen bir gruba yapılmış

pardon siverekli olan sendin dimi bi ara konuşmuştuk karıştırdım inşallah bişey olmamıştır

hocam merak etme yahudi veya israilli değilim.bu forumun havasından suyundanmıdır nedir bir konu oldumu linç edecek adam arıyorlar.Roshild ailesi dünya üzerinde tüm devletlerin üzerinde bir güç.Bu aile ortadoğuda çıkan tüm savaşları,iç karışıklıkları,petrol akışını,bankacılık ve faiz sistemini,sterlin,dolar basımını yapan dünyada üzerlerine güç olmayan bir aile.ABD başkanı dahil olmak üzere kim onlara karşı duramıyor.Tek amaçları oda büyük israil devletini kurmak.Vaad edilmiş topraklara bunu yapacaklar.Yani orada barışa asla izin vermeyecekler büyük israili kurana kadar.Bunları ben değil abd li tarih bilimci bir prof söylüyor.Adını unuttum şimdi.

Öncelikle yahudi veya israil'li demedim sana zaten tanıyorum seni forumdan. Benim görüşüme göre : Bu ülkede 12 milyon kürt kökenli insan var ve bu kadar insan o toprakların verilmesini bölünmesini istese zaten olurdu ama çok az bir kısmı bu hayallerin peşinde. Ve orada amaç sürekli ortalığı karıştırıp tüm suçu devlete atmak.

HDP'li vekilin az önceki açıklamasına bak : Devlet bunun hesabını verecek.

ne alakası var hocam onu anlayamadım , devlet topraklarına girip kan gölüne çevirecekler ve yanlarına karmı kalacak

pkk yıllardır içimiz de birşey yapıldı mı ? diyarbakırda askerlerımızın kafasına sıkıldı ne oldu ?

işid içimizde değil işide giden elemanların bir kısmı türk zaten adamlar her yerde. bir telefona bakıyor sadece. bu adamın bombayı rahatca patlatmasının sebebi malesef ki suriyelilerdir çok sayıda göç olduğu için bunu fark etmek polis için zor olsa gerek. yoksa o terörist o bombayı patlatamazdı

hunterlod siverekli galiba umarım orada değildir

1: hunterlord ile ilğili bir sıkıntı yok. kendisi şuan güvenli bir yerde.
2: İkinci bir bomba saldırı ihitmali var. Herkes evlere deniliyor
3: İŞİD Türkiye de var mi?
Btv122jCIAEIG0z.jpg

IŞİD İstanbul'da cihat çağrısı yaptı - gokhan yılmaz - Radikal Blog

Öncelikle yahudi veya israil'li demedim sana zaten tanıyorum seni forumdan. Benim görüşüme göre : Bu ülkede 12 milyon kürt kökenli insan var ve bu kadar insan o toprakların verilmesini bölünmesini istese zaten olurdu ama çok az bir kısmı bu hayallerin peşinde. Ve orada amaç sürekli ortalığı karıştırıp tüm suçu devlete atmak.

HDP'li vekilin az önceki açıklamasına bak : Devlet bunun hesabını verecek.

hocam benim dediklerim ile senin dediklerinin bir alakası yok.Bu kürt türk ve devletin meselesi değil.Burada oynanan oyunun kimler tarafından yapıldığı ve amacın ne olduğu belli.Ben senin dediklerine katılıyorum zaten.

bu olay en çok kime çıkar sağlayacak? bence oraya odaklanın. iyi bir analizle birden fazla çıkar sağlayacak odakları bulabilirsiniz.

Ölenlere ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.Müslümanlar bir arada durmadıkça bu olaylar hiçbir zaman bitmez.Artık bundan sonrası belli Türkiye Suriye'ye girecek ne yaptı ettiler en sonunda böyle bir eylem yaparak Türkiye'nin sabrını taşırdılar.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] birazdan gelip babuşş der merak etmeyin

hocam benim dediklerim ile senin dediklerinin bir alakası yok.Bu kürt türk ve devletin meselesi değil.Burada oynanan oyunun kimler tarafından yapıldığı ve amacın ne olduğu belli.Ben senin dediklerine katılıyorum zaten.

Yok demek istediğim bu kadar olaylarda ölen zarar gören insan Kürt vatandaşı

bu olay en çok kime çıkar sağlayacak? bence oraya odaklanın. iyi bir analizle birden fazla çıkar sağlayacak odakları bulabilirsiniz.

Malum Örgütün Siyasi Partisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri