Sarı Çizgi Hakkında

AyyildizCs

Yasaklanmış
Arkadaşlar Tüm Videolarımda sarı çizgi cıkmasına ragmen reklam cıkmıyor bır kac arkadasa attım vıdeo lınkını aynı sekıl izlenimler adsenseye yansıyor ama reklam cıkmadıgı için 10k ızlenmede hıc tık yok nasıl çözerim bunu

Resimde Ekledim Bu şekil Çıkıyor ?

Reklamları devre dışı bırak ve yeniden aktif et. Partner isen tüm reklam biçimlerini aktif ettiysen biraz geç çıkyıro veya bazılarında hiç çıkmıyor.

Eğer sarı çizgi var diyorsan geçici bir sorun var. Kapat yeniden aç düzelme ihtimali vardır.

sorununuzu forumdaki konularda bulabilirsiniz.arama yapın

arama yaptım konu var ama cozum yok

---------- Mesaj saat 19:46:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:46:12 civarında gönderildi. ----------

Reklamları devre dışı bırak ve yeniden aktif et. Partner isen tüm reklam biçimlerini aktif ettiysen biraz geç çıkyıro veya bazılarında hiç çıkmıyor.

Eğer sarı çizgi var diyorsan geçici bir sorun var. Kapat yeniden aç düzelme ihtimali vardır.

saolasın partnerlı kanalım yok para kazanmayı kapatık acayıp butun reklam bızımlerını secmıstım ondan dolayı olabılır

Sarı Çizgiye Gelince Reklam Çıkmama Problemi

Sağ tarafta büyük resimde her zaman reklam var ama video içinde sarı çizgiye gelince bazen çıkmıyor reklam neyle alakalı olabilir?

Acaba adsenseden bazı kategorileri engelleyince mi çıkmıyor?

Cevap: Sarı Çizgiye Gelince Reklam Çıkmama Problemi

Sağ tarafta büyük resimde her zaman reklam var ama video içinde sarı çizgiye gelince bazen çıkmıyor reklam neyle alakalı olabilir?

o buyuk reklamın senınle alakası yok youtubenın reklamı o :D

video uzunluğun 7 sanıye nerede cıksın reklam vıne çalışmıssın :)) eğlence kategorısı ıle alakası yok vıdeoları en azından 30 sanıyeye cıkarırsan hem to olarak hem de reklam cıkmama sorunu yaşamazsın

video uzunluğun 7 sanıye nerede cıksın reklam vıne çalışmıssın :)) eğlence kategorısı ıle alakası yok vıdeoları en azından 30 sanıyeye cıkarırsan hem to olarak hem de reklam cıkmama sorunu yaşamazsın

onunla alakası yok vıdeo bıtımınde cıkıyor zaten reklam otekı kanallarda aylardır sorunsuz ama bunda cıkmıyor
uzun videolardada aynı sekılde

onunla alakası yok vıdeo bıtımınde cıkıyor zaten reklam otekı kanallarda aylardır sorunsuz ama bunda cıkmıyor
uzun videolardada aynı sekılde

Hocam aynı sorun bendede var 4 dakikalik bi video koydum sarı çizgi 10. saniyede ama video bitince kara bişey çıkıyor 'Google Reklamları' diye ona da tıklanmıyor zaten bende konu açacaktım TO oranım 0.15.Buna bi çözüm bulmak lazım.

Aynı şekilde video sonu çıkan reklamlar boş gözüküyor , videolar kısa oluncada başka reklam çıkmıyor , çok nadir video önü reklam çıkıyor , genellikle video sonu

vine çalışdığımı nerden biliyon birader ayrıca 10 saniyeden az video asla yüklemem eğer video 10 saniyeden azsa zaten video editöründen uzatırım bir şeyler yapar o kadarda acami değiliz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri