Sarı Dolar Sorunu Ne Zaman Biter?

• Kullanıcı monchi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

monchi

Onaysız Kullanıcı
Arkadaşlar bu sari dolar sorunu ne zaman düzeltilir? Dün attığım video sarı dolara düştü, inceleme istedim. . Dün 22.00 da inceleme istedim ama hala inceleme yapılıyor ve sarı dolar gitmedi. Bununla ilgili bir çözümü olan ya da gelişme yaşayan var mı ?

Aynı sorun bende de var. Youtube a mail attım ve şunu söyledi:

Bu durumu ne zamandan beri yaşıyorsun ve videolardan kaçı sarı dollar ile işaretleniyor?

Cevabını bekliyor olacağım.

Cevapladım 1 günü geçti cevap yok. Cevap yazarlarsa geri döneceğim

Hocam 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum nezaman bitecek bu sarı dolar sorunu

Aynı sorun bende de var. Youtube a mail attım ve şunu söyledi:

Bu durumu ne zamandan beri yaşıyorsun ve videolardan kaçı sarı dollar ile işaretleniyor?

Cevabını bekliyor olacağım.

Cevapladım 1 günü geçti cevap yok. Cevap yazarlarsa geri döneceğim

Tamamdir sizden cevap bekliyor olacagim. Size geri donus yaparlarsa bende mesaj atarim. Dun aksam manuel inceleme istedigim sari dolar olan videomu 1 gun gecmesine ragmen ne olumlu ne olumsuz herhangi bir dönüş olmadı.

Gecikmeli geldi ama en azından insan eliyle yazılmış.Baya uzun bir maildi ben başka sorunlarımı da yazmıştım sadece sarı dolar ile ilgili olan kısmı yazıyorum.

Hello there,

Thanks for reaching out.

I'm sorry to hear that you are having an issue with your video/s that has been demonetized. I know how important it is for you as creator to resolve this issue.

In order to proceed, we would need the link of the video/s that has been demonetized. This will help us further check the status of your video. Looking forward to your response.

Sarı dolar gelen video linklerini bizle paylaş inceleyelim diyor. Mail: [email protected] (Herkese açık değil bazı şartları vardı bu adrese mail göndermenin 100k abone falandı sanırım bir deneyin yinede)

Son düzenleme:
Gecikmeli geldi ama en azından insan eliyle yazılmış.Baya uzun bir maildi ben başka sorunlarımı da yazmıştım sadece sarı dolar ile ilgili olan kısmı yazıyorum.

Hello there,

Thanks for reaching out.

I'm sorry to hear that you are having an issue with your video/s that has been demonetized. I know how important it is for you as creator to resolve this issue.

In order to proceed, we would need the link of the video/s that has been demonetized. This will help us further check the status of your video. Looking forward to your response.

Sarı dolar gelen video linklerini bizle paylaş inceleyelim diyor. Mail: [email protected] (Herkese açık değil bazı şartları vardı bu adrese mail göndermenin 100k abone falandı sanırım bir deneyin yinede)

genel manada sistemde bir sorun mu varmış ?

Sari dolar bir sorun degil, uyaridir. Videolarini ozgun tut yoksa para kazanman tehlikede demektir. Benden soylemesi. :)

%100 özgün video attım, yeşil yanmazsa ne yapabilirim?

haziran güncellemesini oku.

RgBV11.png

https://support.google.com/youtube/answer/6162278?hl=tr

Ben 15 temmuz madeni paralari baslikli videomdan ve ankara ulucanlar cezaevi muzesi videomdan sari dolar aldim. Bunlar ipucu olur belki size. :)

Arkadaşlar bu sari dolar sorunu ne zaman düzeltilir? Dün attığım video sarı dolara düştü, inceleme istedim. . Dün 22.00 da inceleme istedim ama hala inceleme yapılıyor ve sarı dolar gitmedi. Bununla ilgili bir çözümü olan ya da gelişme yaşayan var mı ?

Youtube’nin en salakça olayı da bu.Aynı videoyu inceleyen iki çalışandan birisi onaylıyor pk açıyor, diğeri ise sakıncalı buluyor sınırlı sayıda reklam çıkmasını onaylıyor.Her şeyi geçtim bari videodaki sıkıntılı şeyi yazda bilelim ona göre hareket edelim.Sadece reklamı kapatıp gidiyorlar ulan madem manuel inceledin 1 cümle bir şey yaz açıkla biz de durum neymiş öğrenelim.Bu olay yıllardır iflahımı kuruttu

Youtube’nin en salakça olayı da bu.Aynı videoyu inceleyen iki çalışandan birisi onaylıyor pk açıyor, diğeri ise sakıncalı buluyor sınırlı sayıda reklam çıkmasını onaylıyor.Her şeyi geçtim bari videodaki sıkıntılı şeyi yazda bilelim ona göre hareket edelim.Sadece reklamı kapatıp gidiyorlar ulan madem manuel inceledin 1 cümle bir şey yaz açıkla biz de durum neymiş öğrenelim.Bu olay yıllardır iflahımı kuruttu

Katılıyorum. Sarı dolar gelen bir videomu liste dışına alıp inceleme istedim. 18 saatte 14 görüntülenme olmuş ve anca yeşile döndü. Yani anlayacağınız üzere aynı videoya 14 kere göz atılınca uygun olduğu anlaşılmış :)

Bende sarı dolar sorunu kalktı sanırım. son 10 gündür felan hiç sarı dolar yemiyorum. Sanırım düzelttiler bu sorunu. Çok şükür.

Ben bunu okudum ihlal ettiğim hiçbir şey yok sürekli sarı dolar geliyor(oyun kanalı). İnceleme sonrası düzeliyor fakat çok geç oluyor. En az 20-25 videoyu böyle inceletip yeşile döndürdüm ama halen yükler yüklemez sarı dolar geliyor.
Kısacası botlar kafayı yemiş durumda.

hocam her attığım videoya sarı dolar geliyor
sizin düzeldimi kafayı yemek üzereyim:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri