Sarı Dolar Sorunu

• Kullanıcı kahn0650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Sarı dolar olanı korkudan incelemeye yollayamıyorum 1 kere yapmıştım ne şans ise pk gitmişti ondan sonra denemedim hiç :)

Özgünsen yollamaktan çekinme ben yolluyorum sürekli çünkü her video'ya otomatik sarı dolar atıyorlar. İnceletince düzeliyor fakat tüm izlenimler geldikten sonra bir b*ka yaramıyor açmaları. Amacı ne bu youtube'un anlamıyorum.

Özgünsen yollamaktan çekinme ben yolluyorum sürekli çünkü her video'ya otomatik sarı dolar atıyorlar. İnceletince düzeliyor fakat tüm izlenimler geldikten sonra bir b*ka yaramıyor açmaları. Amacı ne bu youtube'un anlamıyorum.

hocam videoyu gizli yükleyin, sarı dolar ise incelemeye gönderin. yeşil olunca yayınlayın.

hocam videoyu gizli yükleyin, sarı dolar ise incelemeye gönderin. yeşil olunca yayınlayın.

Dostum yalnız 1000 izlenme olunca incelemeye aliyorlar. Gizlideyken nasil yollayacagiz ? Bu arada benimde dun bir videom sari dolar yedi. Incelemeye gonderdim acildi. Bugunde paylasacagim bakalim sari dolar yiyecek miyim..

Hocam gizli veya liste dışına alınca sarı olmuyor herkese açık paylaşıyorum 5 dk sonra sarı oluyor :(

Liste dışı yaptıktan sonra günlerce yeşil olsa bile reklam aralığı, açıklama, başlık vs gibi düzenleme yaptığın an sarıya dönebiliyor.

hocam bu sorun 1 haftadır bende de var bir çözümünü bulan varmı ya

hocam bu sorun 1 haftadır bende de var bir çözümünü bulan varmı ya

Diğer forumlarda da bu sorunu yaşayanlar var. Youtube muhtemelen bota güncelleme yaptı ve bot sapıttı. Şikayet arttıkça düzelir büyük ihtimal de ne zaman kim bilir..

Arkadaşlar bu konu hakkında Youtube çalışanlarına çok mailler attım ama net bir şey söyleyen yok. Başlık, etiket ve açıklamada "savaş, katliam, terör, savaş gemisi vs.." yazdığınızda genelde sarı dolar geliyor. Ama benim kanalımda ne atarsam atayım sarı dolar geliyordu. Sarı dolar çıktığından beri her videoma sarı dolar gelmeye başladı. Başlığa sadece "aa" yazsam bile geliyordu. Çok mail attım ama çözümü yok. Son 1 aydır düzeldi artık sarı dolar gelmiyor

kaç ayda düzeldi kardeş

Arkadaşlar bu konu hakkında Youtube çalışanlarına çok mailler attım ama net bir şey söyleyen yok. Başlık, etiket ve açıklamada "savaş, katliam, terör, savaş gemisi vs.." yazdığınızda genelde sarı dolar geliyor. Ama benim kanalımda ne atarsam atayım sarı dolar geliyordu. Sarı dolar çıktığından beri her videoma sarı dolar gelmeye başladı. Başlığa sadece "aa" yazsam bile geliyordu. Çok mail attım ama çözümü yok. Son 1 aydır düzeldi artık sarı dolar gelmiyor

Hocam merhaba ;
Bende yeni konu açtım ancak sizin konuyu görmemiştim sanırım sizin ki düzelmiş. Nasıl oldu bilgi verebilirmisiniz.
Teşekkürler

Tüm küçük resimler videoda da yer alıyor. Başka bi problem var kanal mimli başka kanala yükleyince video yeşil oluyor. Oysa topluluk ihtarı alan bir videoyu başka kanala atsanda youtube hemen sarıya düşürüyor tanıyıp ama bunda öyle bi durum yok

konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.sarı dolar olan videolarda hiç mi reklam çıkmıyor sınırlı sayıda mı çıkıyor? konuyla ilgili tecrübe yaşayan arkadaş varmıdır.sınırlı sayıda reklam çıkıyorsa yüzde kaç daha az.teşekkürler iyi forumlar

konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.sarı dolar olan videolarda hiç mi reklam çıkmıyor sınırlı sayıda mı çıkıyor? konuyla ilgili tecrübe yaşayan arkadaş varmıdır.sınırlı sayıda reklam çıkıyorsa yüzde kaç daha az.teşekkürler iyi forumlar

Çıkmıyor ayda 500₺ getiren video bir anda 2 kuruşa dişüyor.

bende yaşamaya başladım bu durumu. başlığım gayet normal, küçük resim zaten videonun içinden. ama illa 3 videodan en az ikisi sarı dolar oluyor. toplu incelemeye yolladım çoğu yeşile döndü. ama önemli olan zaten video ilk atıldığı zamandır. ilk izlenimler sarı dolar olduğu için kazanç getirmiyor. ertesi gün ya onaylıyor ya da onaylamıyorlar. çok saçma

sarı dolar olarak tamlam da 500k izlenimli videoları sildim

Bende de oluyor aynı sorun, videoyu gizli olarak zamanlama yapmadan yüklüyorum daha sonra inceleme istiyorum ve düzelince yayınlıyorum, düzelmesi genelde 1 gün sürüyor.

En son yüklediğim videomda aynı sorun bende de oldu, normal bir videoydu müzik vb. hiç bişey eklemedim yayına alınca sarı dolar oldu. Sonra itiraz ettim hemen düzelttiler.

Arkadaşlar bu Sarı dolar problemini tamamiyle aşan var mı ? Bir kanalımda ne atarsam direk sarı dolara düşünüyor çözümünü bilen var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri