sarı için itiraz riskli mi

• Kullanıcı dankek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

dankek

Kayıtlı Üye
reklam kısıtlaması için sarı işareti incelemeye yollamak sizce risk içeriyor mu?

son mesajlar kısmında göremedim konuyu. yorum yapmak isteyen varsa yapsın.

inceleme göndermezseniz bile kendiliğinden düzeliyor, inceleme göndermenin bir sakıncası yok.

yok sarılar kendiliğinden hemen düzelirse düzelir yoksa yolamanız lazım eskiden yolardım ve genelde ya düzelir ya sarı kalırdı ama şu anda işler biraz kritik insan tırsıyor herkes yine yoluyor mu yolamıyor mu?

Bu zamana kadar her spam kanalda sarıya itiraz ettim, her zaman 1-2 gün içinde incelenip yeşile döndü ama adam gibi reklam çıkmadı... Sanki sadece rengi değişti, yine eskisi gibi reklamlar görünmüyor sarı çizgiler boş geçiyor kazancı berbattı... Yeniden yüklüyorum, thumbnaile dikkat ediyorum artık...

Bu zamana kadar her spam kanalda sarıya itiraz ettim, her zaman 1-2 gün içinde incelenip yeşile döndü ama adam gibi reklam çıkmadı... Sanki sadece rengi değişti, yine eskisi gibi reklamlar görünmüyor sarı çizgiler boş geçiyor kazancı berbattı... Yeniden yüklüyorum, thumbnaile dikkat ediyorum artık...

yani artık itiraz etmiyorsun ?

Kanal özgünse istediğiniz kadar itiraz edebilirsiniz.
Tabi videoda +18 (cinsellik, şiddet vb) içerik yoksa...

Ben o şekilde bırakıyorum artık... Gerçi kanal kapanıp açıldığından bu yana yani 2 aydan fazladır sadece 1 tane sarı dolar çıktı, o da bir kaç saat sonra kendiliğinden yeşil oldu...

Her kanalın tepkisi sarı dolarda farklı oluyor kendi kanalınızdaki yöntem başkasında olmayabilir. Spam değilse itirazın bir sıkıntısı yok.

Arkadşlar 2 gündür kazanclarım neredeyse yarı yarıya düştü. Bir tek bende mi böyle anlamadm gitti.

Ben itiraz ediyordum düzeliyordu.
Kanalın pk kapandı ama bundan dolayı mıdır bilmiyorum buna kesin bir cevap yok bence.
Yarı özgün çalışıyordur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri