Şarkı çalışanınız Varmı?

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Arkadaşlar aranızda şarkı çalışanınız varsa veya daha önce çalıştıysanız telif durumunu söylerseniz sevinirim, şarkılarda telif varmıdır, klipsiz çalışmayı düşünüyorum, teşekkürler

hocam çok kısa degil mi? tıklama açısından biraz zayıf kaldıgını tahmin ettiğim için denemedım bile. ki telifsiz şarkı olacagını sanmam.

hocam çok kısa degil mi? tıklama açısından biraz zayıf kaldıgını tahmin ettiğim için denemedım bile. ki telifsiz şarkı olacagını sanmam.

Dünyada milyonlarca şarkı var hocam 80 lerin 90ların 2000lerin şarkıları sanatçıları çok var, telif durumunu merak ettim sadece, yani müzikleri renderleyip atsam telif yermiyim demek istiyorum,
şarkılar genelde 4 dakikadır, bana göre 4 dakika çokda kötü bir zaman dilimi sayılmaz, spamcı mantığı ile hep uzun videolar çalıştığımız için bize kısa geliyor 4 dakika normal bir süre ki dünyadaki şahsi büyük özgün kanalların çoğu videoları 3 4 5 dakikadır
Ayrıca 4 5 şarkı birleştirip de atılabilir

Son düzenleme:
Dünyada milyonlarca şarkı var hocam 80 lerin 90ların 2000lerin şarkıları sanatçıları çok var, telif durumunu merak ettim sadece, yani müzikleri renderleyip atsam telif yermiyim demek istiyorum,
şarkılar genelde 4 dakikadır, bana göre 4 dakika çokda kötü bir zaman dilimi sayılmaz, spamcı mantığı ile hep uzun videolar çalıştığımız için 4 dakika normal bir süre ki dünyadaki şahsi büyük özgün kanalların çoğu videoları 3 4 5 dakikadır
Ayrıca 4 5 şarkı birleştirip de atılabilir

hocam aslında 4-5 sark ıdegilde su dj sarkıları,1-2 saatlik sarkıalrdan olabilir. hem render da işler onlara. denemek lazım. ben botla calısıyorum,genelde boyle içerikler eşleşen verirdi bende,ama ayrıca radyo programlarını da deneyebilrsiniz,şahsen sıkıcı bulsam da bazı dillerde oldukça hit alıdıgını gordum.

şu dönemde telifsiz şarkı bulmak bence çok zor renderlayıp atmakta bence işe yaramaz şarkıyı bozduktan sonra anlamı yok ve yt nin şarkı eşleşeni acayip çalışıyor bi filmde arkada ne çalan bi müzik var nede başka bişey saçma salak biri şarkı söylüyor ve o şarkıya beste eşleşen geldi kadın nasıl bir nameyle söylüyorsa beste eşleşen yedirtti videoya onu görünce pes dedim yani

Arkadaşlar aranızda şarkı çalışanınız varsa veya daha önce çalıştıysanız telif durumunu söylerseniz sevinirim, şarkılarda telif varmıdır, klipsiz çalışmayı düşünüyorum, teşekkürler
Hocam ben 10 civarında kanal harcadım şarkı olayı için, ne yaparsanız yapın dünyanın en tehlikeli kategorisi. En baba remiksi atın telif yada dünya engeli gelmesi maksimum 1 2 gün sürüyor. O da en bilinmedik ülke şarkılarına. Vaktinizi boşa harcamamanızı tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri