şarkı telifi malesef bu video düzenlenemez

klausner12

Yasaklanmış
1 tane film var ve patlamak üzere ancak şarkı telifi var üzerinde 5 tane şarkı telifi var hepsini tek tek kaldırdım hatta birini dün kaldırdım ancak bugün 1 tane daha buldu şarkıyı kaldıra bastığımda aşağıdaki hatayı veriyor

Son düzenleme:
1 tane film var ve patlamak üzere ancak şarkı telifi var üzerinde 5 tane şarkı telifi var hepsini tek tek kaldırdım hatta birini dün kaldırdım ancak bugün 1 tane daha buldu şarkıyı kaldıra bastığımda aşağıdaki hatayı veriyor

bazen kaldır dıınce kaldıramıor yt nın muzıklerı eger vıdeonuzda sıkıntı yaratmıycksa.. once kaldıramadıgı vıdeoda orjınale donu tıklayın ve tamm dıın o ıslem bıtınce tekrr kaldır dıın ve muzık lıstesndn bır muzık secın..ozaman genelde kaldırıyor

rendersız çalışmanın zararları :D o bölümleri kesicektin

2 kere kaldır de.
Ama en kötüsü o müziği kaydırdığında, ilerideki ses sesi kaydırdığın aralığa gelecek ve videoda ses kayması olacak.
Ve bundan dolayı bayağı hayırlı yorumlar alacaksın. Saygılar.

hocam işte onu yapamıyorum şarkıyı kaldıra bastığımda malesef bu video düzenlenemez diyor resimdeki görüntü geliyor
2 kere kaldır de.
Ama en kötüsü o müziği kaydırdığında, ilerideki ses sesi kaydırdığın aralığa gelecek ve videoda ses kayması olacak.
Ve bundan dolayı bayağı hayırlı yorumlar alacaksın. Saygılar.

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

videoyu kendim renderledim nereden bilebilirim şarkı telifi vereceğini
rendersız çalışmanın zararları :D o bölümleri kesicektin

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

iste orjinale dndür kısmı gelmiyor kaldıra bastığımda direk bu video düzenlenemez sayfasına atıyor orjinale döndür yeni video olarak kaydet falan çıkmadan hata verdirtiyor
bazen kaldır dıınce kaldıramıor yt nın muzıklerı eger vıdeonuzda sıkıntı yaratmıycksa.. once kaldıramadıgı vıdeoda orjınale donu tıklayın ve tamm dıın o ıslem bıtınce tekrr kaldır dıın ve muzık lıstesndn bır muzık secın..ozaman genelde kaldırıyor

Ayni sorun bende de var, sanirim bu da yeni guncelleme :) Dune kadar böyle sorun yoktu, geceden sonra artik bazi videolarda direk telif cikmasina ragmen sarki kaldirma islemi aynen boyle hata veriyor

genelde 8 10 tane parça varsa video da artık kaldırmıyor. bana çok şarkılı videolarda geliyor.

aynen yeni güncelleme galiba çünkü daha dün kaldırdım bugün kaldırmıyor çok enteresan bir güncelleme
Ayni sorun bende de var, sanirim bu da yeni guncelleme :) Dune kadar böyle sorun yoktu, geceden sonra artik bazi videolarda direk telif cikmasina ragmen sarki kaldirma islemi aynen boyle hata veriyor

[MENTION=48311]klausner12[/MENTION] renderlarken izlemionmu müzik olan yerleri silecen :D

son günlerde degil,daha önce yani 3 ay filan oldu bendede bagzı videolarda oldu bu.yeni bişey oldugunu düşünmüyorum bu yüzden.ingilizce harici bi dildeki filmde denk geldim en son 1 ay önce.filmi yükledim,2 tane ses eşleşeni verdi.onları sil dedim sildi,bikaç gün sonra baktım farklı yerlerden 4 tane daha çıktı.fakat 1 tanesini mi sildi ne ondan sonra sürekli bu hatayı vermeye başladı ve silmedi gerisini.herhalde 1 videoda çok sayıda elşeşen var diye yapmadıgını düşündüm ben açıkcası.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri