Şarkıların Kalkmaması !

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen gün bir videoma 30k izlenmeden sonra şarkı engeli geldi belki 20 kere videoyu orjinale çevirip kaldırdım ama sonuç alamadım sonra başka bir videomada geldi hiç kalkmadı +45k yı geçti video bukadar patlayacağınıda bilmediğimden ve bıktığımdan dolayı hiç ellemedim yani para falan kazanamadım şimdi şarkılar yine kalkmıyor aynı şeyi yaşayıp duruyorum sürekli ? Bir çözüm yöntemi taktiği olan arkadaş var mı şu şarkılar birtürlü silinmiyor! :mad: :(

Arkadaşlar geçen gün bir videoma 30k izlenmeden sonra şarkı engeli geldi belki 20 kere videoyu orjinale çevirip kaldırdım ama sonuç alamadım sonra başka bir videomada geldi hiç kalkmadı +45k yı geçti video bukadar patlayacağınıda bilmediğimden ve bıktığımdan dolayı hiç ellemedim yani para falan kazanamadım şimdi şarkılar yine kalkmıyor aynı şeyi yaşayıp duruyorum sürekli ? Bir çözüm yöntemi taktiği olan arkadaş var mı şu şarkılar birtürlü silinmiyor! :mad: :(

Benim bildiğim bunun çözümü yok. Eğer ses önemli değilse ytnin telifsiz müziklerinden koy düzelir.

Benim bildiğim bunun çözümü yok. Eğer ses önemli değilse ytnin telifsiz müziklerinden koy düzelir.

Ama kaldırabildiğimiz şarkı şeklinde geliyor yani videodan silinebilen şarkılar.
Hak talebinde bulunulan şarkıyı kaldır yeri geliyor ama birtürlü kalkmıyor.

Geçen bende de oldu aynısı 2 saatlik bi video dan şarkıyı kaldır butonu geldiği halde kaldıramadım 3. taraf içeriğini kabul etmek zorun da kaldım

Şarkıyı Kaldır Deyip Youtube nin Önerdiği Müzik Listesinden Bir Tanesini Seçip Kaydet Deyin Sorun Ortadan Kalkar.

Youtube'un önerdiği şarkılardan koyunca videonun sesi komple gidiyor diye biliyorum ben

Önce youtube'un önerdiği müziği ekleyin eşleşenli müziği de kaldır deyin eşleşen gider zaten, sonra tekrar orjinale döndür deyin, benimde sadece müziği kaldıra tıklayınca kalkmayan bi videom vardı bu şekilde eşleşenden kurtardım belki işe yarayabilir :)

Youtube'un önerdiği şarkılardan koyunca videonun sesi komple gidiyor diye biliyorum ben

Önce youtube'un önerdiği müziği ekleyin eşleşenli müziği de kaldır deyin eşleşen gider zaten, sonra tekrar orjinale döndür deyin, benimde sadece müziği kaldıra tıklayınca kalkmayan bi videom vardı bu şekilde eşleşenden kurtardım belki işe yarayabilir :)

Şarkıların olduğu saniyeleremi youtubeun müziğini ekleyeceğiz ? 3 tane şarkı var hepsinin saniyelerine şarkımı ekleyeceğim yt den

Bazen geç kalkabiliyor. Onu geçtim son günlerde şarkı eşleşeni aldıklarımda şarkı yazmıyor ayrıntılarda.

Yine aynı şeyi yaşayacağım heralde video patlayacak şarkılar kalkmıyor!

z2YgBR.jpg

Şarkıların olduğu saniyeleremi youtubeun müziğini ekleyeceğiz ? 3 tane şarkı var hepsinin saniyelerine şarkımı ekleyeceğim yt den

Hayır 1 tane şarkı eklemen yeterli zaten videonun sesi komple gidiyor şarkı ekleyince. Şunu da sorayım eşleşenli şarkıları kaldır diyince işleniyor ama kalmıyor mu yoksa direk bu şarkıyı kaldıramadık gibi bi hata mı veriyor ?

Hayır 1 tane şarkı eklemen yeterli zaten videonun sesi komple gidiyor şarkı ekleyince. Şunu da sorayım eşleşenli şarkıları kaldır diyince işleniyor ama kalmıyor mu yoksa direk bu şarkıyı kaldıramadık gibi bi hata mı veriyor ?

İşleniyor ama kalkmıyor hocam orjinale çeviriyorum yine yapıyorum 2si kalkıyor biri kalkmıyor tekrar yapıyorum hiçbiri kalkmıyor böyle uğraştırıyor işte.

İşleniyor ama kalkmıyor hocam orjinale çeviriyorum yine yapıyorum 2si kalkıyor biri kalkmıyor tekrar yapıyorum hiçbiri kalkmıyor böyle uğraştırıyor işte.

Hocam sen hem 1 tane müzik ekle herhangi bi yere hemde 3 şarkıyıda kaldıra tıkla işlensin eşleşenler gider sonra orjinale çevir de, ben böyle geçmiştim sende şansın dene bakalım

sesi kaldırma işlemi yaptıgın yere gel telif hakkı nedeniyle kaldıralamıyor diyor ya sen onu bos ver 1 kere denedin öle kalkmadı zaten ikinci denemende sadece kaydet butonuna bas ordaki 4 defa dene böle düzenleme işleniyor diyecek düzel medimi 4 defa aynı işlemi yap bir nevi bug yapcan yani

selam hocam bende aynı dertten muzdaribim. denediyseniz sonucunu paylaşır mısınız ?

Hocam denedim de şuan daha fazla ses eşleşeni verip 5 şarkı oldu liste,para kazanma kapalı işte şuan son işlemi yapıyorum sanırsam normal olarak sil dedim kaydettim bekliyorum buda olmazsa ne yapacağım bilmiyorum :(

Ne kadar bekliyorsun orjinala cevir demeden once? Sarkilari kaldir 1 gun kendi haline birak duzelir. Bazen islenmesi bitmedigi halde bitmis gibi gosteriyor, sende kalkmadi saniyorsun. Kaldirilamadi yazsa dahi bi sure bekle, kendi kendine tekrar isliyor zaten videoyu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri